Wifi symbool

Aanleg van een WiFi netwerk

IP Voice Group voorziet haar klanten van een degelijk WiFi advies, bestaande uit een analyse op locatie of aan hand van plattegronden. Nadat het advies is uitgebracht wordt de configuratie voor het netwerk voorbereidt, zodat wij de last van ons bezoek tot het minimum kunnen beperken. Tijdens het bezoek trekken wij kabels, plaatsen wij indien nodig een patchkast, plaatsen we de nodige apparatuur en werken wij alles zo netjes als mogelijk af. Daar waar het mogelijk is proberen wij de WiFi punten onzichtbaar weg te werken.

ik wil nieuwe wifi

jij wil snel en stabiel wifi

Geen probleem dat kan. Het start op door op de onderstaande knop te klikken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nieuw en stabiel WiFi netwerk.

WiFi 6 & Cloud is bij ons de standaard WiFi aanleg. Heb je buiten WiFi of een straal verbinding nodig? Geen enkel probleem. Die leggen wij ook graag voor je aan!

klik voor wifi
Zakelijke netwerk.
Twee mensen aan een ronde tafel beiden achter een laptop.

buiten wifi

Werkt het WiFi-netwerk binnenshuis snel en uitstekend, maar heeft u in de tuin of op het terras slecht bereik? Zeer vervelend, want buiten wilt u immers ook zorgeloos kunnen internetten via WiFi. Thuiswerken aan de tuintafel, WhatsAppen vanuit uw luie stoel en muziek streamen wanneer u met visite barbecuet. Ook voor ondernemingen met een terras of tuin kan een goed WiFi-bereik van belang zijn om klanten te voorzien in hun behoeften. Tijd om het WiFi-bereik in de tuin of op het terras te verbeteren!

ik wil buiten wifi

straalverbinding

Met een wifi straalverbinding maak je als het ware een draadloze netwerkkabel. Zo’n verbinding goed opzetten is niet eenvoudig en kan je beter laten installeren. De zender sluit je aan op je netwerk (bijvoorbeeld op de switch of de router) en op de andere locatie vang je dit op met de ontvanger. Met een switch kun je dan computers bekabeld op het netwerk aansluiten. Of draadloos door het gebruiken van een access point..

ik wil een straalverbinding
Een schotel ontvanger op het dak.
Logo van WiFi 6 Certified.

wifi 6

Wi-Fi 6 heeft een hogere theoretische maximumsnelheid dan Wi-Fi 5, maar het is onwaarschijnlijk dat u deze ooit zult aantikken. Veel belangrijker is dat de gemiddelde snelheid van apparaten in het wifi-netwerk met Wi-Fi 6 hoger zal zijn omdat de beschikbare bandbreedte op een veel optimalere manier wordt benut. Daarmee is Wi-Fi 6 beter voorbereid op de explosieve groei van het aantal slimme apparaten in huis, zoals lampen, sensoren, speakers en huishoudelijke apparaten. Ook biedt Wi-Fi 6 in de praktijk een hogere stabiliteit en dekking, meer veiligheid en een lager stroomverbruik. En dankzij Wi-Fi 6E hoeft u in de toekomst niet langer met uw buren te vechten om een vrij wifi-kanaal.

ik wil wifi 6

wifi volledig cloud beheerd

Met een tik op uw telefoon kunt u overal ter wereld de status van uw wifi en zelfs uw volledige netwerk bekijken. 24/7 en 365 dagen per jaar.

ik wil cloud beheer
Omada dashboard, devices, Clients en settings op mobiele telefoon.

wifi prijsindicatie

U kunt al een Wi-Fi netwerk laten aanleggen vanaf € 399,-. Wij kunnen een prijsindicatie maken aan de hand van plattegronden en foto’s van de situatie. De prijsindicatie bestaat dan uit apparatuur, bekabeling, afwerking en de nodige arbeid. Mocht de gehele situatie voor ons (nog) niet duidelijk zijn is een bouwkundige analyse noodzakelijk dan voeren wij deze op afspraak uit. 

Ik wil een prijsindicatie

wifi als een service

Wil jij je WiFi net zoals je mobiele abonnement gewoon per maand betalen? Dat kan! Doe je aanvraag vandaag, wij komen vrijblijvend langs om advies te geven en de eerste opname te doen. Vervolgens heb jij geen hoge kosten voor de eenmalige aanschaf van hardware en installatie. Je betaald gewoon een vast bedrag per maand voor de looptijd van het contract. Ook aan het beheer is gedacht. Dit is in het maandbedrag opgenomen. Wel zo handig.

ik wil WiFi als een service
Twee mensen aan een ronde tafel beiden achter een laptop.

Meer weten over internet?

Bekijk de andere mogelijkheden!

Terug naar hoofdpagina internet

LEES ONZE BLOG ARTIKELEN

Meer weten of gewoon even lekker een artikel lezen?
Kijk eens op onze blog pagina!

Microsoft Teams vanaf heden nu los beschikbaar

Op tweede paasdag, die overigens niet overal ter wereld geld. Heeft Microsoft aangekondigd dat wereldwijd [...]

De verschillen van 3CX ten opzichte van Microsoft Teams

In de wereld van communicatieplatforms hebben zowel Microsoft Teams als 3CX hun eigen plek veroverd. [...]

Optimaliseer jouw klantenservice met Mitel Contact Center Business

In de dynamische wereld van zakelijke communicatie is een efficiënt contactcenter essentieel voor het bieden [...]

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC): Een sleutelrol in digitale veiligheid

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is een cruciale organisatie die verantwoordelijk is voor het [...]

De impact van de EU-wetgeving DORA op de digitale infrastructuur

De Europese Unie heeft onlangs een nieuwe wet aangenomen, de Digital Operational Resilience Act (DORA). [...]

Veilige communicatie: een diepgaande blik op SIP en beveiliging

In de snel evoluerende wereld van communicatietechnologieën speelt Session Initiation Protocol (SIP) een cruciale rol [...]

Tips voor Microsoft Teams

Maak je geen zorgen als je nog niet bekend bent met de ins en outs [...]

Wat kost glasvezel aanleggen voor mijn bedrijf?

Tegenwoordig hoor je het begrip glasvezel steeds vaker voorbij komen, maar wat is het precies [...]

alles gelezen en weet je het niet meer?

Best ingewikkeld allemaal die ICT taal op een website. Behoefte aan een vrijblijvend gesprek bij jou op locatie of gewoon via de telefoon? Dat kan.

Bel ons voor een afspraak. Zodat jij ook kan genieten van een stabiel WiFi netwerk.