CRM/ERP APPLICATIE INTEGREREN MET JE TELEFONIE OMGEVING BIJ IP VOICE GROUP

Interesse in een koppeling van jouw CRM of ERP applicatie met jouw telefonie platform? Bij IP Voice Group kun je terecht voor deze oplossing. Onze experts hebben ruime ervaring op het gebied van koppelingen met diverse telefonie platformen als verschillende CRM/ERP pakketten waardoor alle werkzaamheden uiterst professioneel en secuur worden uitgevoerd en je het contact met jouw klanten kunt optimaliseren. Wij koppelen de CRM/ERP applicatie met je telefoniecentrale zodat – wanneer iemand belt – je direct alle relevante informatie tot je beschikking hebt. Op deze manier heb je direct door wie je aan de lijn hebt, wat er speelt bij de klant en heb je altijd je laatste klantcontact gelogd in je systeem. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze beschikbare koppelingen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk aangesloten platformen

WAt is crm?

CRM staat voor Customer Relationship Management en staat eigenlijk voor de manier waarop een organisatie de relatie en interactie met klanten of zakenrelaties beheert. Een CRM koppeling wordt bijvoorbeeld gebruikt voor contactbeheer en salesmanagement. Waar je een CRM applicatie ook voor gebruikt, het doel is altijd hetzelfde: het verbeteren van relaties met klanten om jouw organisatie te laten groeien.

optimaliseer jouw interne processen

Het is dan ook niet geheel zonder reden dat steeds meer organisaties investeren in CRM integratie telefooncentrale. Een CRM applicatie integreer je namelijk in vrijwel elke telefonieomgeving. Het resultaat? Je krijgt bij inkomende of uitgaande oproepen een pop-up in het beeldscherm van je computer met bijvoorbeeld relevante klantinformatie, zodat je direct een bepaalde actie kunt uitvoeren. Ook is het mogelijk om – na het gesprek – een gespreksregistratie of belnotitie te maken. Met één muisklik de juiste relatie openen. CRM maakt dit mogelijk! Optimaliseer jouw interne processen met CRM integratie telefooncentrale.

Heb je een vraag? stuur ons een bericht
Collega's aan een tafel overleggen met een laptop en schriften.
Een team met collega's lachend met een headset op.

Verbeter de klanttevredenheid

Naast het feit dat CRM software ervoor zorgt dat je tijd kunt besparen op handelingen die normaal veel tijd in beslag namen, is het belangrijkste aspect dat je de klanttevredenheid op een zeer eenvoudige manier kunt verhogen. Doordat relevante informatie direct beschikbaar is, kun je jouw klanten snel van dienst zijn. Dit zorgt dan weer voor tevreden klanten, met een goede naamsbekendheid als resultaat.

WERKPLEK VOOR ELK BEDRIJF

Lees onze blog artikelen

Meer weten of gewoon even lekker een artikel lezen?
Kijk eens op onze blog pagina!

Microsoft Teams vanaf heden nu los beschikbaar

Op tweede paasdag, die overigens niet overal ter wereld geld. Heeft Microsoft aangekondigd dat wereldwijd [...]

De verschillen van 3CX ten opzichte van Microsoft Teams

In de wereld van communicatieplatforms hebben zowel Microsoft Teams als 3CX hun eigen plek veroverd. [...]

Optimaliseer jouw klantenservice met Mitel Contact Center Business

In de dynamische wereld van zakelijke communicatie is een efficiënt contactcenter essentieel voor het bieden [...]

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC): Een sleutelrol in digitale veiligheid

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is een cruciale organisatie die verantwoordelijk is voor het [...]

De impact van de EU-wetgeving DORA op de digitale infrastructuur

De Europese Unie heeft onlangs een nieuwe wet aangenomen, de Digital Operational Resilience Act (DORA). [...]

Veilige communicatie: een diepgaande blik op SIP en beveiliging

In de snel evoluerende wereld van communicatietechnologieën speelt Session Initiation Protocol (SIP) een cruciale rol [...]

Tips voor Microsoft Teams

Maak je geen zorgen als je nog niet bekend bent met de ins en outs [...]

Wat kost glasvezel aanleggen voor mijn bedrijf?

Tegenwoordig hoor je het begrip glasvezel steeds vaker voorbij komen, maar wat is het precies [...]

alles gelezen en weet je het niet meer?

Best ingewikkeld allemaal die ICT taal op een website. Behoefte aan een vrijblijvend gesprek bij jou op locatie of gewoon via de telefoon. Dat kan. Bel ons voor een afspraak zodat jij ook kan genieten van een correct werkende hardware.