onze cloud oplossingen

Waar je vroeger als bedrijf grote investeringen deed in hardware en dure software, heeft de Cloud deze rol overgenomen met de volgende onderdelen:
 
  • SaaS (Software as a Service)
  • PaaS (Platform as a Service)
  • IaaS (Infrastructure as a Service)
Zie het zo, zelfs je IT-infrastructuur kan vandaag de dag al met een paar klikken worden uitgebreid en je betaalt niet meer voor het bezit, maar voor het gebruik. De hoeveelheid vakjargon kan bijzonder verwarrend zijn, daar komen wij in beeld.
 

Wij helpen je graag met het juiste onderdeel voor jou bedrijfsvoering uit de cloud te halen of juist onder te brengen in een private Cloud. Onze zakelijke cloud oplossingen zijn voor alle bedrijven die efficiënt, effectief en eenvoudig willen (samen)werken!

 
neem contact op voor Cloud Diensten

Cloud telefonie

Je hebt vast wel eens gehoord van Hosted VoIP? Of hosted voice, VoIP telefooncentrale of Hosted telefonie? allemaal dezelfde benaming voor een ding, namelijk een telefooncentrale in de cloud. Wij leveren en beheren dagelijks vele telefonie aansluitingen in onze Cloud u heeft de keuze uit verschillende merken, Mitel 3cx, Teams of een ander platform.

ik wil advies voor Cloud telefonie

microsoft 365 cloud

Microsoft biedt talloze mogelijkheden als het gaat om cloud oplossingen, maar welke past er nu bij jouw bedrijf? Wij denken graag met jou mee over de beste keuzes en de effectieve inrichting van Microsoft 365 in jouw zakelijke omgeving.

neem contact op voor 365

De voordelen van zakelijke cloud oplossingen

Steeds meer bedrijven investeren in cloud opslag zakelijk en dat is niet geheel zonder reden. Dankzij de zakelijke cloud oplossingen van IP Voice Group staan alle belangrijke bestanden op één centrale plek, waardoor samenwerken een stuk eenvoudiger wordt. Je kunt jouw bestanden dan ook op een veilige plek opslaan en je beschikt tegelijkertijd over actuele software waarmee je het maximale uit al jouw werkzaamheden kunt halen.

Cloud backup

Databeheer wordt complexer en steeds meer bedrijven hebben moeite om aan de groeiende backup behoeften te voldoen. Wil je echt risico’s minimaliseren? Dan is wegschrijven naar een NAS of ouderwetse tapes inzetten niet meer voldoende. Voor ondernemers en organisaties die de overstap naar een backup in de cloud willen maken is er ‘Online Backup als een Service.’ Data opslaan in de Cloud vraagt om een radicaal andere aanpak en bij de IP Voice Group lossen we dit probleem graag voor je op. Tegen een vast tarief per maand, transparant en overzichtelijk..

ik wil cloud backup

jouw eigen cloud ?

Heb je nog geen eigen cloud dienst voor jouw bedrijf in gebruik? Waarmee je het mogelijk maakt om overal waar jij maar wilt bij jouw gegevens kunt komen? Start vandaag nog met onze cloud dienst. Da heb jij een handige en veilige manier om ervoor te zorgen dat alle gegevens niet alleen bereikbaar zijn maar ook nog eens geheel veilig zijn Wij helpen jou graag met het leveren, inrichten en beheren van deze dienst.

Huiverig voor de overstap ?

Met de toenemende populariteit van de Cloud hebben cloud diensten als cloud opslag zakelijk de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. Toch zijn veel bedrijven nog huiverig voor de overstap naar zakelijke cloud oplossingen. Staat mijn data wel écht veilig? Past het daadwerkelijk bij onze processen? Hoe zorg ik voor een optimale implementatie? Heb jij ook deze vragen en wil je meer weten over de grootste valkuil bij het gebruik of de overstap naar cloud diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zakelijke cloud oplossingen voor jouw bedrijf

Bij IP Voice Group kun je terecht voor zakelijke cloud oplossingen, zodat je kunt profiteren van een werkplek op maat. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Een toekomstbestendige werkplek is namelijk ontzettend belangrijk om optimaal beveiligd en schaalbaar te kunnen werken. Wil je meer informatie over cloud opslag zakelijk? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 088 – 040 5858 of vul vrijblijvend ons contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen over de cloud

Wat is het verschil tussen public, private en hyrbide cloud?

Een public cloud bestaat uit diensten die overal benaderbaar zijn maar niet in eigendom van een gebruiker zijn. De private cloud bestaat ook uit producten die overal te gebruiken zijn echter ligt hier het eigendom bij de gebruiker of bedrijf die de dienst af neemt. Hybride cloud is een mix van eigen IT/Datacenter, praatte en public cloud.

Wat is in de cloud werken?

Een cloud vervangt eigenlijk de functies van een lokale server of computer. Om een voorbeeld te geven: bepaalde software, zoals uw administratieve pakket of tekenprogramma, heeft u nu op uw computer of server geïnstalleerd. Net als dat ene Word-bestand dat u op uw laptop heeft opgeslagen. Als dit het geval is, zit je vast aan die werkplek.

Wanneer je deze software nu installeert in de cloud en documenten ook opslaat in de cloud, dan ben je niet meer afhankelijk van één werkplek. Vanaf dat moment kun je bij de data vanaf iedere plek, op ieder moment en vanaf elke device. Je kunt bestanden dus nu ook openen op uw mobiele telefoon of tablet als je inlogt op je cloud.

Hoe kan ik in de cloud werken?

Om te kunnen werken in de cloud, hebben je als gebruiker bij een cloud dienst een account nodig met een wachtwoord.  Om de cloud te kunnen gebruiken, is er ook een internetverbinding nodig.

Hoe kosten werken in de cloud?

De gemiddelde prijs voor een cloud-oplossing (inclusief installatie, migratie en onderhoud) is gemiddeld tussen de € 30 – € 150,- per gebruiker per maand. Mede afhankelijk van welke cloud dienst je gebruikt.

Hoe kan ik in de cloud werken?

Dat is eenvoudig je neemt contact met ons op je verteld je wensen en huidige situatie en wij werken dan gezamenlijk uit hoe jij het best een de cloud kan werken. 

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

alles gelezen en weet je het niet meer?

Best nogal lastig zijn web pagina met allemaal ICT termen en tekst. Weet je het even niet meer? Geen enkel probleem wij zitten klaar om je vrijblijvend verder te helpen met al je vragen over Microsoft 365.