Waar is jouw data nu?

Op dit moment worden bijna ALLE gegevens over jou en je medewerkers opgeslagen bij een half dozijn bedrijven, waarbij de namen per land veranderen (Facebook, wechat, Vk, Google, Weibo, Tencent, Microsoft, Google). Ze weten waar je woont, waar je naar zoekt, met wie je praat, wat je koopt, wat je eet en “waarschijnlijk” wat je denkt. Dat kan anders! Start vandaag nog met Nextcloud.

ik wil weten waar mijn data is
Een mobiele telefoon met daaromheen symbolen zoals, beveiliging, instellingen, documenten, cloud.
Privacy button op een toetsenbord.

Misschien geef jij gewoon om jouw privacy

Zelfs als uw gegevens niet worden misbruikt, ze beloven dat niet te doen, toch? Gaat het niemand iets aan wat u doet? Wij geloven dat privacy een recht is, een basis voor democratie. En we helpen je graag om het terug te krijgen. En het runnen van uw eigen, privé Nextcloud-server is de beste manier om te beginnen!

ik wil privacy op mijn data

Bestanden opslaan en delen

Met Nextcloud Files hebben jouw medewerkers eenvoudig toegang tot hun bestanden, foto’s en documenten om te werken en kunnen ze delen en samenwerken met teamleden, klanten en partners. De afdeling IT weet dat niemand behalve degenen met wie ze hebben gedeeld toegang heeft tot die bestanden.

Ik wil bestanden opslaan en delen
Nextcloud files op een computer.
Afbeelding van Nextcloud Hub.

Deel bestanden met anderen op jouw voorwaarden

Met de eenvoudige webinterface kunt u bestanden delen met andere gebruikers op uw server, met een wachtwoord beveiligde openbare koppelingen maken en verzenden, anderen bestanden naar uw cloud laten uploaden en meldingen op uw telefoon en desktop ontvangen wanneer een gebruiker op een andere cloudserver iets deelt bestanden rechtstreeks bij u. En u kunt al deze dingen ook doen vanaf de desktop of mobiele clients.

ik wil bestanden delen

Ontworpen voor mensen

Een efficiënte, gebruiksvriendelijke interface is een van de belangrijkste dingen die Nextcloud onderscheidt van de concurrentie. Design gaat over meer dan mooi zijn. Het doel is om gebruikers in staat te stellen hun werk gedaan te krijgen met de minste inspanning, zodat duidelijk wordt hoe taken moeten worden uitgevoerd en het aantal benodigde stappen wordt verminderd. Een goed ontwerp is terug te zien in de gehele gebruikersinterface en elke release maakt stappen vooruit.

ik wil een eigen cloud
Nextcloud files op een computer.
Symbool van internet beveiliging.

Veiligheid eerst

Bij Nextcloud zijn ze zeer toegewijd aan het beschermen van de veiligheid van jouw gegevens en we zijn er zeker van dat Nextcloud de beste beveiliging biedt in de wereld van zelf gehoste bestandssynchronisatie en delen. Omdat we de beste praktijken in de sector rond beveiliging (in lijn met ISO27001) volgen en we bieden enkele van de hoogste premies voor open source-beveiligingsbugs. We integreren unieke in-transit, server-side en client-side end-to-end encryptietechnologieën.

ik wil bestanden delen

Mobiele en desktopclients

Met de gratis Nextcloud-clients voor Android-, iOS- en desktopsystemen kun je bestanden synchroniseren en delen, op een volledig veilige manier via een versleutelde verbinding. De mobiele clients beschikken over automatische upload van foto’s en video’s die u maakt en kunnen geselecteerde bestanden en mappen synchroniseren. De clients kunnen meerdere accounts afhandelen, alle activiteiten op uw server laten zien en u op de hoogte stellen van nieuwe gebeurtenissen, zoals de beschikbaarheid van nieuwe aandelen.

ik wil een eigen cloud
Symbool van de cloud.
Zakelijke netwerk.

tot slot

Wil jij graag een eigen cloud die 100% in Nederland staat en waar geen andere bedrijven in jou data kijken? Neem dan contact op met een specialist op cloud gebied. Dan beoordelen wij samen of onze Nextcloud oplossing voor jou organisatie wat is en gaat werken.

ja ik wil mijn eigen cloud

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

LEES ONZE BLOG ARTIKELEN

Meer weten of gewoon even lekker een artikel lezen?
Kijk eens op onze blog pagina!

Microsoft Teams vanaf heden nu los beschikbaar

Op tweede paasdag, die overigens niet overal ter wereld geld. Heeft Microsoft aangekondigd dat wereldwijd [...]

De verschillen van 3CX ten opzichte van Microsoft Teams

In de wereld van communicatieplatforms hebben zowel Microsoft Teams als 3CX hun eigen plek veroverd. [...]

Optimaliseer jouw klantenservice met Mitel Contact Center Business

In de dynamische wereld van zakelijke communicatie is een efficiënt contactcenter essentieel voor het bieden [...]

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC): Een sleutelrol in digitale veiligheid

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is een cruciale organisatie die verantwoordelijk is voor het [...]

De impact van de EU-wetgeving DORA op de digitale infrastructuur

De Europese Unie heeft onlangs een nieuwe wet aangenomen, de Digital Operational Resilience Act (DORA). [...]

Veilige communicatie: een diepgaande blik op SIP en beveiliging

In de snel evoluerende wereld van communicatietechnologieën speelt Session Initiation Protocol (SIP) een cruciale rol [...]

Tips voor Microsoft Teams

Maak je geen zorgen als je nog niet bekend bent met de ins en outs [...]

Wat kost glasvezel aanleggen voor mijn bedrijf?

Tegenwoordig hoor je het begrip glasvezel steeds vaker voorbij komen, maar wat is het precies [...]

weet je het even niet meer?

Best lastig al die ICT termen, weet je het niet meer na het lezen van al die ICT gerelateerde woorden? Geen probleem, er zitten verschillende experts voor je klaar. Neem gewoon vrijblijvend contact op.