voDAFONE

Overal samenwerken

Met Smarter Working van Vodafone kunt u overal samenwerken. U heeft veilig toegang tot uw data en uw collega’s zijn altijd bereikbaar. Met Smarter Working van Vodafone kan u uw organisatie laten groeien doordat u aantrekkelijk bent voor young professionals, kosten verlaagt en productiviteit verhoogt. De Smarter Working Solutions van Vodafone Business staan voor u klaar.

Contact opnemen

Smarter working van de IP Voice Group

Door Smarter Working zijn medewerkers altijd en overal bereikbaar en hebben ze actuele informatie altijd bij de hand. Maar waar en hoe begint u met slimmer werken? Ontdek het in onze whitepaper.

Download de white paper

Nog meer interessante whitepapers!

Download whitepaper
Download whitepaper
Download whitepaper

Managed Firewall

Beschermt u tegen ongenode gasten op uw internet verbinding. Een firewall is een denkbeeldige muur die al uw in- en uitgaande online informatie- en internetverkeer bewaakt en controleert. Het houdt ongewenst verkeer tegen. Een firewall staat tussen het eigen netwerk en het internet. Op basis van beveiligingsregels kan een firewall bepaald verkeer blokkeren. Een firewall werkt op de achtergrond. Als gebruiker merkt jij hier niks van.

  • Onze firewall oplossing biedt jou hoogwaardige beveiliging.
  • Het biedt een actuele en passende bescherming tegen de meest recente internet bedreigingen.
  • Het verkleint de kans op stilstand binnen jou bedrijf
  • De sterke combinatie van hoogstaande en moderne beveiligingsmodules geeft jou de zekerheid van een krachtige verdediging.
  • Tegen onbewust menselijk falen én vooral tegen hackers.
Contact opnemen