Klaar voor de toekomst?

Databeheer wordt complexer en steeds meer bedrijven hebben moeite om aan de groeiende backup behoeften te voldoen. Wil je echt risico’s minimaliseren? Dan is wegschrijven naar een NAS of ouderwetse tapes inzetten niet meer voldoende. Voor ondernemers en organisaties die de overstap naar een backup in de cloud willen maken is er ‘Online Backup als een Service.’ Data opslaan in de Cloud vraagt om een radicaal andere aanpak en bij de IP Voice Group lossen we dit probleem graag voor je op. Tegen een vast tarief per maand, transparant en overzichtelijk..

ik wil back-up online

Volledige controle over het backup schema

De IP Voice Group backup module past zich aan aan jouw wensen. Van de backup frequentie tot de retentie, laat ons jou adviseren of vertel ons jouw specifieke wensen.

ik wil controle

Geen compromis op beveiliging

Al je data staat encrypted (versleuteld) op ons platform. Dus zonder ingewikkelde situaties zoals VPN’s en nadelige compressie. Wij bieden al onze klanten veiligheid en zekerheid. Daarom staat jouw kritische data alleen in Nederlandse datacentra opgeslagen.

ik wil back-up online

Lokale datacentra in Nederland

Voldoe aan alle AVG eisen en aan je eigen beveiligingspolicy. Je data blijft in handen van een Europese organisatie in Nederlandse datacentra.

ik wil controle

Gemak in beheer

Laat de IP Voice Group je back ups beheren of neem zelf de touwtjes in handen. Want via ons centrale beheer en monitoring portal kun je ook eenvoudig zelf aan de slag.

ik wil gemak in beheer

Hoe werkt het?

Wanneer pas je een online back up oplossing toe. Ben jij een midden of klein bedrijf en werk je deels in de cloud met office 365 dan is er vaak voor de structuur en back up een lokaal apparaat aanwezig (NAS) Dit is een eerste mooie oplossing. Echter kan de stuk of nog erger de hele locatie brand af. Dan zijn alle cruciale gegevens verdwenen. Dit voorkom je door een online back up af te sluiten

ik wil online back up

meer weten? vraag het ons vrijblijvend

Wil je gewoon wat meer weten of vrijblijvend een offerte ontvangen. Dan kun je gewoon contact opnemen, chat, mail of bel en wij staan je graag te woord.