audio en video oplossingen

IP Voice Group levert je gegarandeerd de audio- en/of video-oplossing die het beste in jouw situatie of ruimte past. Met al onze ervaring en expertise kunnen wij jou als geen ander helpen bij de juiste keuze uit verschillende systemen op het gebied van professionele audio en video apparatuur van kleine ruimte tot aan een auditorium.

ik zoek een oplossing

correcte audio

Bij een presentaties ligt de focus vaak alleen op beeldweergave, en hierdoor wordt het belang van audio soms onderschat. Om jouw presentatie echt kracht bij te zetten, is een goed audiosysteem van belang. Een audio installatie bestaat namelijk niet alleen uit luidsprekers. Ook spraakversterking middels microfonie is een belangrijk onderdeel van een correcte audio installatie. Of het nu gaat om de luidsprekers in een kleine presentatieruimte of een uitgebreid audiosysteem in een groot auditorium, onze specialisten van IP Voice Group selecteren de juiste combinatie van luidsprekers, microfoons en diverse randapparatuur voor jou.

ik wil correcte audio

Weergave van het beeld

Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om een verbinding te maken met projectoren of monitoren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn VGA naar HDMI, micro HDMI naar HDMI, mini HDMI naar HDMI, HDMI naar HDMI, mini DisplayPort naar HDMI, DisplayPort naar HDMI, micro USB naar USB 3.0 en zo nog veel meer combinaties. Frustrerend voor menig office manager, facilitaire dienst, ICT’er en zeker de eindgebruiker gebruiker! Kan dat niet anders? Zeker weten!  IP Voice Group is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betrouwbare audiovisuele oplossingen.

ik wil beeld

bediening van de oplossing

De gebruiksvriendelijkheid van vergaderapparatuur is tegenwoordig één van de belangrijkste facetten van veel audiovisuele vraagstukken en één van onze kernwaarden bij het bedenken van een audiovisuele inrichting. Dit creëren we onder andere door uniformiteit in de verschillende presentatieruimten in combinatie met een gebruiksvriendelijke wijze van bediening. Dit kan bestaan uit automatisering in de vorm van signaaldetectie, een knoppenpaneel of touchpanel met een intuïtieve user interface.

ik wil dit ook

Videoconferentie ruimte

Videoconferentie is tegenwoordig één van de meest gevraagde functionaliteiten van een vergaderruimte. De wens om op afstand te kunnen samenwerken (collaboration) is tegenwoordig erg hoog. Een ruimte die is ingericht speciaal voor videoconferentie beschikt over een goede camera, een microfoon en apparatuur om beeld en audio weer te geven. Bij videoconferencing maken we onderscheid tussen verschillende systemen zoals; Logitech, Poly en Biamp systemen ieder systeem heeft zijn eigen eigenschappen en ze zijn allemaal te gebruiken met bekende diensten zoals; Teams, Zoom, Blue Jeans.

ik wil een videoconferentie ruimte

weet je het niet meer?

Geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Ze helpen jou graag verder met alle vraagstukken op het geied van audiovisuele oplossingen.