nieuwe werkplek nodig?

Voldoet je oude werkplek computer niet meer? Geen nood wij helpen je graag met advies op maat. Neem vandaag nog contact op met ons. Dan bepalen wij samen de behoeftes en zorgen wij voor een passende werkplek.

ik wil een nieuwe werkplek

zakelijke laptop nodig?

Je hebt geen krachtige laptop nodig voor het bijwerken van je volle mailbox, het schrijven van een rapportage in Word, het voorbereiden van een presentatie in PowerPoint of data analyse in Excel. Die heb je wel nodig als je meerdere grafische taken wil uitvoeren. Hier komen wij van pas. Wij helpen je met een korte analyse van je werkzaamheden en hiermee zoeken wij de meest geschikte laptop voor jou.

ik heb een zakelijk laptop nodig

Portables, desktops en monitoren

We hebben diverse draagbare, vaste werkstations en monitoren in ons assortiment, waarmee we een prettige fysieke werkplek voor medewerkers creëren. Of het nu gaat om desktop, laptops, tablets of Surfaces gaat. Ook het besturingssysteem is naar keuze, Windows of Apple. Samen vinden we het beste draagbare apparaat voor jou of je medewerkers.

ik wil een nieuw apparaat

zakelijke monitor voor op kantoor nodig?

Op zoek naar een zakelijke monitor voor op kantoor? Bij IP Voice Group heb je een ruime keuze uit monitoren voor jouw kantoor werkzaamheden, zoals administratie, mailen en tekstverwerking. Als je op kantoor veel achter je beeldscherm zit is het fijn als je comfortabel en ergonomisch kan werken, daarom is het aan te raden om te kiezen voor een scherm dat in hoogte verstelbaar is. Ook is het verstandig te kiezen voor een scherm met een blauw licht filter. Dit reduceert de hoeveelheid blauwe straling van de monitor, waardoor je minder last krijgt van vermoeide ogen en hoofdpijn.

ik wil een kantoor monitor

Monitor voor foto- en videobewerking

Op zoek naar een zakelijke monitor voor fotobewerking, videobewerking of CAD-toepassingen? Bij de IP Voice Group heb je een ruime keuze uit monitoren voor jouw werkzaamheden. Als grafisch professional is het verstandig om te kiezen voor een IPS of VA scherm met een 4K resolutie of hoger, gecombineerd met een snelle responsetijd en hoge kleurdekking. Ook is het aan te raden om te gaan voor een monitor met een formaat van 27 inch of groter.

ik wil een monitor

Monitor voor programmeren, coderen of redigeren nodig?

Op zoek naar een zakelijke monitor voor programmeren, coderen of het redigeren van teksten? Bij IP Voice Group heb je een ruime keuze uit monitoren voor jouw werkzaamheden. Als je werkt als programmeur of tekstschrijver is het fijn om te werken met een groot beeldscherm, het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een scherm van 27 inch of groter. Hiermee heb je extra veel schermruimte om grote stukken code of tekst te bekijken. Daarnaast is het ook handig als het scherm beschikt over een pivot-functie, dit maakt het mogelijk om het scherm te draaien en het verticaal te gebruiken. Zo heb je nog meer overzicht bij lange stukken code of tekst.

ik wil een monitor
 

Veelgestelde vragen

Kunnen julie ook onze bestaande apparaten beheren?

Ja, dat kunnen wij. Wij moeten de apparaten eenmalig inventariseren en koppelen aan onze software.

Kan ik de apparaten ook leasen?

Wij werken hiervoor samen met een partner. Op basis van het aantal maanden dat je het leasecontract wilt laten duren, zal er een afname prijs worden bepaald.

Wat is de levertermijn van apparaten?

Vanwege het chip tekort en de pandemie duren de hardwareleveringen langer dan gebruikelijk. Normaal gesproken kun je, afhankelijk van de hoeveelheid, uitgaan van 1 dag tot 2 weken.

Moet ik voor iedereen een nieuw apparaat aanschaffen?

Nee dat hoeft zeker niet, wij kijken samen naar wat er per medewerker het beste past bij zijn of haar werkplek. Ons advies is altijd vrijblijvend.

Wat zijn de voordelen van een appraat bestellen bij IP Voice Group?

Wij kijken samen met jou naar de beste oplossing. Niet iedere werkplek en werknemer is hetzelfde.

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

WERKPLEK VOOR ELK BEDRIJF

alles gelezen en weet je het niet meer?

Best ingewikkeld allemaal die ICT taal op een website. Behoefte aan een vrijblijvend gesprek bij jou op locatie of gewoon via de telefoon? Dat kan. Bel ons voor een afspraak, zodat jij ook kan genieten van een correct werkende hardware.