Zakelijke Telefonie, betrouwbaar en snel

Bij u in huis of toch extern? De voordelen blijven gelijk, schaalvoordeel, flexibiliteit, sneller beschikken over nieuwe technieken en functionaliteit.

Meer informatie

Voordelen Mitel MiVoice

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn, daarom kiest u voor een zakelijk telefonie abonnement van IP Voice Group. Gewoon bellen zoals u gewend bent, maar dan over het internet tot 40% goedkoper. Belt u naar bestemmingen die buiten uw abonnement vallen, dan belt u tegen de laagste gesprekstarieven en altijd kosteloos met andere IP Voice Group abonnees. Betrouwbare zakelijke telefonie met een onbeperkte belbundel, wel zo handig.

  • Mitel Private Telefonie Cloud.
  • Met onze virtuele oplossingen kunnen organisaties iedere gebruiker, overal ter wereld voorzien van unified communications en samenwerkingsfaciliteiten. Hoe fijn is dat!
  • Bij ons Cloud-platform kunt u uw eigen of een buitenlandse provider aansluiten.
Contact opnemen

Overstappen is heel eenvoudig

Overstappen op VoIP telefonie is eenvoudig. Wij leveren uw SIP account (uw abonnement) af op een internetverbinding. Om de continuïteit van de telefoonverbinding te waarborgen raden wij u een internetverbinding met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% aan. Wij adviseren u graag hierin.

Contact opnemen