Vragen?

Onderstaand een overzicht van onze meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. 

Cloud telefonie is ook zeker nuttig voor een bedrijf waarbij zakelijke telefonie geen kernproces is! IP Voice Group biedt drie verschillende pakketten aan met elk zijn eigen specificaties. Op die manier kun je goed kijken wat voor jouw bedrijf van toepassing is. 

Dat klopt, VoIP is geen eenvoudige dienst. Daarom nemen wij, met jouw IT-partner, zo veel mogelijk technische zaken uit handen. Onze Cloud oplossing is niet ingewikkelder dan jouw smartphone en de toestellen worden volledig gebruiksklaar bij je opgeleverd. Indien gewenst krijgt iedere medewerker een persoonlijke uitleg op locatie en krijg je antwoord op eventuele vragen. Wat is bijvoorbeeld een VoIP telefooncentrale, hoe kan je een VoIP nummer aanvragen en kan je een VoIP provider onbeperkt bellen? 

Zeker! Office 365 is voor zowel kleine als grote bedrijven praktisch omdat je op iedere device met jouw vertrouwde Office apps uit de cloud kunt werken.

Dit kan zeker! Vanuit jarenlange ervaring, een duidelijke visie op bedrijfsprocessen en marktontwikkelingen adviseren wij onze klanten over de nieuwe mogelijkheden. Onze ervaren consultants bezitten de expertise om jouw communicatieprocessen met de juiste toepassing te optimaliseren.

Ook met een enkele vestiging is Cloud telefonie interessant. Je kunt kosten besparen, alle telefoontjes beter afhandelen en eenvoudig uitbreiden als je nieuwe toestellen nodig hebt. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op met de VoIP centrale. 

CONTACTGEGEVENS

Grootzeil 1
3891 KH Zeewolde
088 – 040 5858
info@ipvoicegroup.nl

Stuur ons een bericht