MOBIELE SECURITY: BESCHERMING TEGEN DREIGINGEN VAN BUITENAF

Een innovatieve oplossing op het gebied van uitstekende beveiliging is mobiele security. Zeker als het verstrekken van belangrijke bedrijfsinformatie via de telefoon of tablet gaat is mobiele security niet alleen erg handig, maar ook echt noodzakelijk. Denk hierbij aan personeelsgegevens of belangrijke cijfers. Het is dan ook uiterst belangrijk dat die informatie niet in de verkeerde handen terecht komt. Doordat jij met mobiele security volledig beschermd bent tegen dreigingen van buitenaf kun je ten alle tijden profiteren van een veilig smartphone netwerk.

 

Contact opnemen

ONBEZORGD BROWSEN OP JOUW SMARTPHONE

Eén van de grootste voordelen aan mobiele security is dat je vanaf nu onbezorgd kunt browsen op jouw mobiele apparaten, waar je ook bent. Door de mobiele security applicatie wordt je volledig beschermt tegen netwerk gerichte aanvallen. Hierdoor valideert mobiele security continu het verkeer op jouw apparaat zelf, zonder bepaalde gegevens bijvoorbeeld via een bedrijfsgateway te routeren.

Geavanceerde analyses

Maar hoe weet je nou of bepaalde apps en systemen geen dreiging zijn voor jouw smartphone of tablet? Mobiele security maakt gebruik van een specifieke detectie om zowel bekende als onbekende dreigingen te vinden en analyseren. Dit wordt gedaan door middel van dreigingssimulatie-, geavanceerde code analyses, app reputatie en machine learning. Dit gebeurt zodra jij bijvoorbeeld een app installeert op jouw smartphone. 

vrijblijvende offerte

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

ALLES GELEZEN EN WEET JE HET NIET MEER?

Best lastig zo’n webpagina met allemaal ICT termen en teksten. Weet je het even niet meer? Geen enkel probleem! Wij zitten klaar om je vrijblijvend verder te helpen met al je vragen over mobiele security.