kwaliteit van axis

Voor Axis betekent kwaliteit ervoor zorgen al haar klanten succesvol zijn. De onderstaande informatie laat zien hoe we werken om de beste kwaliteit te bieden in onze producten en oplossingen, onze zakelijke relaties, training, technische ondersteuning en klantenservice en u uit te rusten met apparatuur die u nodig hebt om te slagen.

ik wil axis bewaking camera's

duurzaamheid van axis

Alle Axis producten, werkwijzen en processen dragen bij aan een veiligere, slimmere wereld. Axis doel is het bevorderen van duurzame manieren van werken in de gehele waardeketen ten behoeve van onze leveranciers, distributeurs, partners, klanten, medewerkers en eigenaren. Axis heeft het UN Global Compact ondertekend, waarin we onze strategieën en operaties afstemmen op universele principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie.

ik wil axis duurzaamheid

Cyberbeveiliging van axis

Er is geen wondermiddel voor geen enkele oplossing. Cybersecurity gaat over producten, mensen, technologie en lopende processen. Over uw deel van het werk doen terwijl u samenwerkt met een leverancier die bereid is u op elk niveau te ondersteunen. Dat is waar Axis van pas komt.

ik wil een veilige camera

innovatie van axis

Bij ons bedrijf draait alles om het creëren van klantwaarde door middel van innovatieve oplossingen. Dat is wat we hebben gedaan sinds onze start in 1984. We dagen voortdurend conventies uit en innoveren netwerkgebaseerde producten en oplossingen voor de beveiligings- en gerelateerde markten. Dit alles om de beveiliging en bedrijfsprestaties voor onze klanten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat onze oplossingen zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn – van installatie tot gebruik.

ik wil een duurzaam product

Tot slot

Axis Communications is een Zweedse fabrikant van netwerkcamera’s en audio-oplossingen. Ip Voice Group gebruikt Axis producten sinds een aantal jaren met groot succes in verschillende sectoren. Bij Axis krijg je echt waar voor je geld, geen chinees die mogelijk met jou beelden mee kijkt. Wel zo fijn als je een product in moet zetten dat jouw eigendommen moet beschermen.

ik wil een veilige camera

meer weten over axis

Wil je gewoon wat meer weten over Axis? Vrijblijvend een offerte aanvragen of gewoon even gezellig over camera’s praten.Bel het nummer hiernaast en vraag naar een camera nerd van IP Voice Group