Meer informatie?

Neem contact op

Veiligheid van IP Voice Group

Verandering in het interne netwerk door Cloud oplossingen? Managed switch en Managed wifi, twee diensten die je nodig hebt. Het is van belang dat je deze verbinding voorziet van bescherming door een Firewall.

Meer informatie

Managed Firewall

Beschermt je tegen ongenode gasten op jouw internet verbinding. Een firewall is een denkbeeldige muur die al jouw in- en uitgaande online informatie- en internetverkeer bewaakt en controleert. Het houdt ongewenst verkeer tegen. Een firewall staat tussen het eigen netwerk en het internet. Op basis van beveiligingsregels kan een firewall bepaald verkeer blokkeren. Een firewall werkt op de achtergrond. Als gebruiker merk jij hier niks van.

  • Onze firewall oplossing biedt jou hoogwaardige beveiliging;
  • Het biedt een actuele en passende bescherming tegen de meest recente internet bedreigingen;
  • Het verkleint de kans op stilstand binnen jouw bedrijf;
  • De sterke combinatie van hoogstaande en moderne beveiligingsmodules geeft je de zekerheid van een krachtige verdediging;
  • Tegen onbewust menselijk falen én vooral tegen hackers.

Managed WiFi

Wil jij ook een professioneel draadloos netwerk, zonder investering? Zodat je nooit meer om hoeft te kijken naar het beheer en onderhoud van jouw draadloze netwerk. Veilig, Simpel en Betrouwbaar dat regelen wij voor jou. Voordat wij de installatie van het Managed WiFi netwerk uitvoeren doen wij eerst een Site Survey bij je op locatie. Bij deze meting stellen we op locatie vast wat er nodig is om een optimale dekking te garanderen.

Met Managed WiFi van de IP Voice Group hoef jij je nergens zorgen over te maken. Jouw netwerk wordt door ons volgens de strengste beveiligingseisen ingericht, continue van updates voorzien en is dus beveiligd op het hoogste niveau.

Managed switch

Toe aan een nieuwe interne INFRA structuur? Als jouw bekabeling in orde is dan is het nu tijd voor goed werkende en up to date switches. Ook de dienst managed switch kunt je bij ons afnemen zonder grote investeringen. Wij controleren eerst jouw inpandige bekabeling en stellen vast of deze geschikt is voor gebruik van onze dienst. Als dit zo is dan maken wij eerst een volledig plan waarin alle in en uitgangen worden vast gelegd. Zo blijft het data verkeer geborgd na vervanging. Met Managed Switch van de IP Voice Group hoef jij je nergens zorgen over te maken. Jouw netwerk wordt door ons volgens de strengste beveiligingseisen ingericht, continue van updates voorzien en is dus beveiligd op het hoogste niveau.

Contact opnemen