Prijzen

Cloud Telefonie van IP Voice Group

Voor de zakelijke markt toepasbaar

Optimale bereikbaarheid, flexibel, betrouwbaar en een VoIP abonnement voor ieder budget De zakelijke telefonie kosten zijn onder te verdelen in drie verschillende pakketten. Zakelijke telefonie van VoIP voor iedereen! 

Bekijk pakketten
Cloud voip
€5,50
Per gebruiker
Cloud VoIP account
1 vast VoIP nummer (085 of Regionaal)
Voordelige beltarieven
App op je mobiel
IVR / Keuzemenu
Onbeperkt aantal ring groups
Conferencing Bridge
Hot desking
Unified Communications (Presence, Fax2Ema)
Bestellen
CLOUD VOIP + VAMO
€35,00
Per gebruiker
Cloud VoIP account
IP-toestel (bureau of thuis)
1 vast + 1 mobiel VoIP nummer
Onbeperkt bellen
SIM- kaart met 5 GB data
Vast mobiel Integratie
IVR / Keuzemenu
Onbeperkt ring groups
Conferencing Bridge + Hot desking
Unified Communications (Presence, Fax2Email)
Bestellen

Zakelijke telefonie vrijblijvend testen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijke internet telefonie of wil je zakelijke telefonie vergelijken? IP Voice Group maakt dit mogelijk! Een professionele manier van telefoneren met zakelijke telefonie van VoIP is dichterbij dan je denkt.

Probeer het nu!

Zakelijke telefonie van IP Voice Group

Voor kleine, middelgrote en grote organisaties heeft IP Voice Group beveiligde Cloud Telefonie 24/7 beschikbaar. Met onze Cloud Service bieden wij alles wat jouw organisatie nodig heeft, tegen vaste maandelijkse kosten. Op deze manier krijg je duidelijk inzicht in de zakelijke telefonie oplossingen, zakelijke telefonie kosten en de voordelen. 

Meer informatie

Waarom stappen organisaties steeds vaker over op cloud communicatie?

Zowel kleine als middelgrote bedrijven en natuurlijk multinationals werken steeds vaker via de cloud. Hierdoor neemt de vraag naar communicatie-oplossingen in de cloud exponentieel toe. Het voordeel van het werken in de cloud is dat de kosten worden verlaagd en de productiviteit stijgt. Eén van de belangrijkste redenen om op cloud communicatie over te gaan is Het Nieuwe Werken. Steeds meer medewerkers werken vanuit huis of zijn onderweg. Voor de klant is het vaak onduidelijk hoe de contactpersoon het best bereikbaar is. IP Voice Group biedt je de mogelijkheid om te beschikken over jouw eigen virtuele telefooncentrale.

  1. Business Virtual Private cloud.
    Geschikt voor zowel kleinere als grote organisaties en serviceproviders die hoogwaardige ucc-oplossingen leveren aan grotere organisaties. MiVoice Business Virtual gebruikt de VMware® vSphere™-virtualisatietechnologie en de vCenter™-managementtools. Geleverd vanuit onze datacenters.
  2. Business Virtual Private Cloud bij jou op locatie.
    Geschikt voor zowel kleinere als grote organisaties en serviceproviders die hoogwaardige ucc-oplossingen leveren aan grotere organisaties. MiVoice Business Virtual gebruikt de VMware® vSphere™-virtualisatietechnologie en de vCenter™-managementtools. Geïnstalleerd in je eigen omgeving.
Contact opnemen

Vragen?

Cloud Telefonie kan soms best een geavanceerde dienst zijn, waar veel mensen de details niet van kennen en die gebruik maken van VoIP. Je kunt natuurlijk een aantal argumenten bedenken waarom Cloud Telefonie voor jouw organisatie niet geschikt zou zijn. Wij denken daar anders over en proberen onderstaand op uw meest voorkomende vragen een antwoord te geven.

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Cloud Telefonie

Zakelijke cloud telefonie

Is Cloud Telefonie Complex?

Ja eigenlijk wel, VoIP is geen eenvoudige dienst. Daarom nemen wij, met jouw IT-partner, je zo veel mogelijk technische zaken uit handen. Onze Cloud oplossing is niet ingewikkelder dan jouw smartphone en de toestellen worden volledig gebruiksklaar bij je opgeleverd. Indien gewenst krijgt iedere medewerker een persoonlijk uitleg op locatie.

Wij gaan binnenkort verhuizen?

Dit is juist een reden om nu al over te stappen naar Cloud telefonie gebaseerd op VoIP. Bij normale telefoonlijnen of vaste verbindingen moet je vaak 8 weken van te voren aangeven wat het nieuwe adres wordt. Dit verhuizen brengt vaak extra kosten met zich mee.
Bij de IP Voice Group pak je de toestellen in en pak je ze weer uit bij het nieuwe kantoor en je sluit ze aan. Enige voorwaarde is dat je op je nieuwe kantoor al werkend internet hebt. Heb je dit nog niet vraag deze dan tijdig bij ons aan.
 

Bij Cloud Telefonie / VoIP heb ik toch nieuwe toestellen nodig?

VoIP maakt vaak gebruikt van internet, hiervoor heb je inderdaad Sip toestellen nodig. De aanschaf van nieuwe toestellen kan best een investering zijn.
Hiervoor hebben wij een oplossing, indien gewenst kun je jouw toestellen bij ons in jouw vaste maandbedrag opnemen.
 

Is de geluidskwaliteit van Cloud Telefonie wel goed?

Geluidskwaliteit van jouw telefoon gesprekken is erg belangrijk, dat snappen wij. Het is echter niet zo dat VoIP slechter klinkt dan traditionele telefonie. Sterker nog, VoIP is in staat om een veel hogere gesprekskwaliteit te leveren dan via de oude koperlijnen. In de meeste gesprekken is de gesprekskwaliteit niet beperkt door de mogelijkheden van VoIP maar juist door de oude analoge aansluitingen. Met de nieuwste generatie VoIP-toestellen is de gesprekskwaliteit kristalhelder.
 

Is Cloud Telefonie alleen interessant als ik meerdere vestigingen heb?

Ook met een enkele vestiging is Cloud telefonie interessant. Je kunt kosten besparen, alle telefoontjes beter afhandelen en eenvoudig uitbreiden als je nieuwe toestellen nodig hebt.