Wat zijn de uitgebreide mogelijkheden van VoIP telefonie?

Komt de term VoIP telefonie je bekend voor? VoIP is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken op de zakelijke markt en dat begrijpen wij als geen ander. Van de uitstekende gesprekskwaliteit tot altijd en overal bereikbaar zijn, VoIP telefonie brengt oneindig veel voordelen én mogelijkheden met zich mee. Ben je benieuwd wat de uitgebreide mogelijkheden van VoIP telefonie zijn? Lees dan zeker even verder.

Wat is VoIP telefonie?

Om te beginnen is het natuurlijk goed om te weten wat VoIP telefonie precies is. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Dit handige systeem maakt telefoneren via internet mogelijk op een zeer professionele manier. Het voordeel hieraan is dat je niet meer afhankelijk bent van één vaste plek, maar dat je altijd en overal kunt profiteren van optimale bereikbaarheid. Alleen hoe werkt VoIP telefonie precies? Wanneer je beschikt over een VoIP telefoon of abonnement, telefoneer je via een virtuele verbinding in de Cloud. Je kunt dan ook blijven telefoneren zoals je gewend bent, alleen profiteer je van oneindig veel unieke mogelijkheden.

Oneindig veel mogelijkheden

Het is dan ook niet geheel zonder reden dat VoIP telefonie niet meer weg te denken is op de zakelijke markt. Naast de kosten en de makkelijke overstap, brengt dit efficiënte systeem nog veel meer voordelen en mogelijkheden met zich mee. Zo kun je onderling gratis bellen, meerdere gesprekken tegelijkertijd voeren over één netwerkverbinding, eenvoudig wachtrijen aanmaken, wachtmuziek installeren, geluidsfragmenten inspreken, voicemail berichten beheren, gesprekken opnemen en opnieuw beluisteren, een niet storen functie instellen, doorschakelen naar jouw mobiele telefoon of andere externe bestemming en tijden van beschikbaarheid instellen. VoIP telefonie is dus echt even wat anders dan een ‘normale’ telefoon.

VoIP telefonie bij IP Voice Group

Klinkt bovenstaande informatie als dé oplossing voor jouw bedrijf? De specialisten van IP Voice Group zorgen ervoor dat je kunt profiteren van een uitstekende telefonische verbinding via het internet. Heb je vragen over VoIP telefonie? Neem gerust contact met ons op via 088 –040 5858 of stuur een mail naar info@ipvoicegroup.com.