VAST MOBIEL INTEGRATIE VAMO

IP Voice Group biedt VoIP-telefonie voor ZPP’ers en MKB bedrijven. Door middel van VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Wil jij de controle houden maar tegelijkertijd volledig ontzorgt worden? Dan is vast op mobiel zakelijk ideaal. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Contact opnemen
085 nummer | 085 nummer aanvragen?
Iemand die iets aantikt op zijn mobiel.

WAT IS VAMO?

In het kort; met VaMo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om met jouw vaste nummer bereikbaar te zijn op mobiel, jouw bekende verkorte kiesnummers te gebruiken, intern doorschakelen naar collega’s, gesprekken opnemen en nog veel meer. Een vast nummer koppelen aan mobiel wordt steeds vaker door bedrijven gedaan. Wij hebben succesvol vast-mobiel integraties uitgevoerd door systemen te gebruiken die de technologie van Mitel, Yvaya, Teams, Telepo en 3CX hebben. Een vast nummer op mobiel is erg efficiënt!

Meer informatie over vamo

VAST NUMMER OP MOBIEL ALS PARTICULIER

Met VaMo ben je als particulier altijd eenvoudig bereikbaar. Met een vast telefoonnummer op mobiel heb je privé en zakelijk altijd bij je, maar kun je dit ook gescheiden houden. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe webshop aangemaakt en wil je daar een apart nummer voor hebben? Zodra jij gebeld wordt op je zakelijke nummer gaat jouw eigen telefoon over. Mobiel bellen naar vaste nummers is nog nooit zo makkelijk geweest. Een vast nummer koppelen aan jouw mobiel terwijl je werk en privé gescheiden kan houden. IP Voice Group kan vast en mobiel integreren voor jouw bedrijf.

Een werkplek.
085 nummer | 085 nummer aanvragen?

DE VOORDELEN VAN EEN VAST NUMMER OP JE MOBIEL

Een vast nummer straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit;

Als jouw bedrijf of jij als particulier gebruik maakt van VaMo straalt dit betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Maar je hebt vast nummer nu ook op je mobiel. Als je naar een bedrijf zoekt en dit bedrijf biedt twee verschillende telefoonnummers aan, een vast nummer of een 06-nummer, dan zal je wellicht onbewust kiezen voor het vaste nummer.

Privé en zakelijk

Als je een ZZP’er bent en je beschikt over één mobiel nummer zal je veel gebeld worden. Met VaMo creëer je voor jezelf efficiënte zakelijke telefonie oplossingen. Door een vast nummer te koppelen aan een mobiel kun je op een professionele manier jouw zakelijke contacten en privé gescheiden houden.

De groei van jouw bedrijf bevorderen

Met vast op mobiel integratie kun jij jouw bedrijf op een efficiënte manier laten groeien. Zodra mensen gewend zijn om naar een vast nummer te bellen zullen zij dit ook blijven doen. Door een vaste telefoon te koppelen aan een mobiel creëer je een stuk vertrouwen naar jouw klanten toe. Met VaMo kun je ook een vast nummer doorschakelen naar mobiel en op een vaste lijn meerdere telefoons instellen. Een vaste telefoon koppelen aan mobiel is erg handig als je thuiswerkende medewerkers hebt of filialen op verschillende locaties.

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

LEES ONZE BLOG ARTIKELEN

Meer weten of gewoon even lekker een artikel lezen?
Kijk eens op onze blog pagina!

Microsoft Teams vanaf heden nu los beschikbaar

Op tweede paasdag, die overigens niet overal ter wereld geld. Heeft Microsoft aangekondigd dat wereldwijd [...]

De verschillen van 3CX ten opzichte van Microsoft Teams

In de wereld van communicatieplatforms hebben zowel Microsoft Teams als 3CX hun eigen plek veroverd. [...]

Optimaliseer jouw klantenservice met Mitel Contact Center Business

In de dynamische wereld van zakelijke communicatie is een efficiënt contactcenter essentieel voor het bieden [...]

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC): Een sleutelrol in digitale veiligheid

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) is een cruciale organisatie die verantwoordelijk is voor het [...]

De impact van de EU-wetgeving DORA op de digitale infrastructuur

De Europese Unie heeft onlangs een nieuwe wet aangenomen, de Digital Operational Resilience Act (DORA). [...]

Veilige communicatie: een diepgaande blik op SIP en beveiliging

In de snel evoluerende wereld van communicatietechnologieën speelt Session Initiation Protocol (SIP) een cruciale rol [...]

Tips voor Microsoft Teams

Maak je geen zorgen als je nog niet bekend bent met de ins en outs [...]

Wat kost glasvezel aanleggen voor mijn bedrijf?

Tegenwoordig hoor je het begrip glasvezel steeds vaker voorbij komen, maar wat is het precies [...]

ALLES GELEZEN EN WEET JE HET NIET MEER?

Best lastig zo’n webpagina met allemaal ICT termen en teksten. Weet je het even niet meer? Geen enkel probleem! Wij zitten klaar om je vrijblijvend verder te helpen met al je vragen over VaMo.