Vast op Mobiel van IP Voice Group

Je bent onder één nummer bereikbaar en je hebt bovendien de mogelijkheden van een vast toestel, zoals doorverbinden, bellen via internet, verkort kiezen en conferentie gesprekken op je mobiel.

Met een vast telefoonnummer op mobiel neemt jouw bereikbaarheid toe, is er meer continuïteit in de communicatie en ben je mobieler. Dit geeft jou de mogelijkheid om nog makkelijker overal te kunnen werken zoals jij dat wil. Een vast nummer op mobiel biedt verschillende voordelen.

V.A. € 5,50 PER GEBRUIKER, PER MAAND

Vast Mobiel Integratie VaMo

IP Voice Group biedt VoIP-telefonie voor ZPP’ers en MKB bedrijven. Door middel van VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Wil jij de controle houden maar tegelijkertijd volledig ontzorgt worden? Dan is vast op mobiel zakelijk ideaal. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Wat is VaMo?

In het kort; met VaMo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om met jouw vaste nummer bereikbaar te zijn op mobiel, jouw bekende verkorte kiesnummers te gebruiken, intern doorschakelen naar collega’s, gesprekken opnemen en nog veel meer. Een vast nummer koppelen aan mobiel wordt steeds vaker door bedrijven gedaan. Wij hebben succesvol vast-mobiel integraties uitgevoerd door systemen te gebruiken die de technologie van Mitel, Avaya, Teams, Telepo, en 3CX hebben. Een vast nummer op mobiel erg efficiënt!

Vast nummer op mobiel als particulier

Met VaMo ben je als particulier altijd eenvoudig bereikbaar. Met een vast telefoonnummer op mobiel heb je privé en zakelijk altijd bij je, maar kun je dit ook gescheiden houden. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe webshop aangemaakt en wil je daar een apart nummer voor hebben? Zodra jij gebeld worden op je zakelijke nummer gaat jouw eigen telefoon over. Mobiel bellen naar vaste nummers is nog nooit zo makkelijk geweest. Een vast nummer koppelen aan jouw mobiel, terwijl je werk en privé gescheiden kan houden. IP Voice Group kan vast en mobiel integreren voor jouw bedrijf.

Contact opnemen