Trend Micro

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van cyberbeveiliging beschikt Trend Micro over de juiste hoeveelheid expertise om jouw apparaten zo veilig mogelijk te maken. Van de HouseCall Trend Micro App tot diverse applicaties, Trend Micro maximum security biedt verschillende mogelijkheden!

contact opnemen

Trend Micro: Maximum security

Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 500.000 bedrijven die op Trend Micro vertrouwen. Trend Micro helpt hen dan ook om op een veilige manier aan het werk te kunnen. Het Trend Micro team is dagelijks bezig om beveiligingsuitdagingen beter te begrijpen en aan te pakken. Dit doen zij door verschillende virusscans uit te voeren en dit maximaal te analyseren. Trend Micro wordt dan ook wel Trend Micro maximum security genoemd. Trend Micro internet security is jouw oplossing op het gebied van optimale veiligheid.

Honderden miljoenen bedreigingen geblokkeerd

Het is dan ook niet voor niets dat zoveel bedrijven vertrouwen op het Trend Micro antivirus. Door onder andere de Trend Micro online scan worden er dagelijks honderden miljoenen bedreigingen geblokkeerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat virussen en hackers minder kans maken, je kunt ook nog eens uitgaan van een 100% veilige omgeving. Zowel thuis als op het werk.

Contact opnemen

HouseCall Trend Micro App

Met de gratis HouseCall Trend Micro App zorg jij ervoor dat jouw apparaten en systemen niet geïnfecteerd raken met virussen. De Trend Micro HouseCall App is makkelijk in gebruik en beschikt over aangepaste scanopties, waardoor jij zelf geavanceerde bedreigingen kunt aanpakken op alle gewenste apparaten. De Trend Micro HouseCall App is een gratis app met een proefperiode van 30 dagen. Daarna zou je er ook voor kunnen kiezen om premiumfuncties aan te schaffen binnen de Trend Micro HouseCall App. Deze Trend Micro online scan is dan ook ideaal om ten alle tijden controle te hebben over jouw apparaten. 

vrijblijvende offerte

Trend Micro Vision One

Trend Micro beschikt over een speciaal gebouwd platform voor bescherming tegen bedreigingen van buitenaf. Het bijzondere aan Trend Micro Vision One is dat het plaform verdergaat dan andere XDR-oplossingen. XDR staat voor Extended, Detection and Respons. Hierbij staat tevens het beveiligen en analyseren van bedreigingen centraal. Organisaties die nu al beschikken over een XDR-oplossing zouden bijvoorbeeld 50% minder aanvallen ervaren. Met Trend Micro Vision One kun je als organisatie nog sneller reageren op dreigingen van buitenaf.