Bij ICT-ondersteuning kun je denken aan onder andere installatie van computersystemen en een uitstekende digitale werkplek. IP Voice Group biedt slimme IT-ondersteuning die zowel jou als het bedrijf een hoop tijd bespaard.

Meer informatie

Het verschil tussen IT en ICT

Twee verschillende termen, die toch ook op elkaar lijken. IT staat voor Information Technology en ICT staat voor Informatie- en Communicatietechnologie. Je zou ICT kunnen zien als een onderdeel van IT. ICT richt zich op digitale apparatuur of diensten gericht op communicatie. IT verwijst dan weer naar de hele branche op het gebied van onder andere computer, netwerken en software die gebruikt wordt om informatie te beheren. IT-ondersteuning biedt veel voordelen op het gebied van efficiënt werken.

BEKIJK ONS AANBOD

IT-consultancy

Naast het maken van een ICT-bedrijfplan biedt IP Voice Group ook de perfecte hulp bij IT-consultancy. IT-consultancy is eigenlijk ondersteuning bij de implementatie van informatietechnologie. Hierbij kun je denken aan verschillende diensten als IT-strategie, IT-implementatie en IT-security. Bij IT-consultancy is een IT-strategie bedenken erg belangrijk. De eerste stap voor een goede IT-omgeving is namelijk een IT-strategie. Een goede IT-strategie zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken omdat het je geld en tijd bespaard.

BEKIJK ONS AANBOD

Volledige ICT-infrastructuur

Als alles bij elkaar komt op het gebied van ICT-voorzieningen van een bedrijf kun je spreken van een volledige ICT-infrastructuur. Onder een volledige ICT-infrastructuur vallen verschillende voorzieningen. Hierbij kun je denken aan een reeks van bedrijfskundige processen zoals planning, financiën, logistiek, rapportages en communicatie. Naast de genoemde processen valt ook het beveiligen en beheren van data onder volledige ICT-infrastructuur.

Bekijk ons aanbod