De moderne werkplek

De moderne werkplek. Een term die je steeds vaker voorbij hoort komen. Hierbij gaat het niet alleen om een moderne werkplek op kantoor, maar vanaf iedere locatie. Een moderne werkplek zorgt er dan ook voor dat jouw medewerkers efficiënt kunnen werken, waardoor zij de mogelijkheid krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Maar wat is een moderne werkplek precies? Wij vertellen je hier meer over!

Microsoft 365: de basis voor een moderne werkplek

Microsoft 365 is en blijft toch wel de basis om die moderne werkplek te kunnen creëren. Wanneer je beschikt over een Microsoft 365 abonnement, kun je gebruik maken van de nieuwste Office apps en profiteer je van updates en upgrades die je nergens anders kunt vinden. Microsoft 365 maakt hybride werken bijvoorbeeld ook een stuk eenvoudiger, omdat je via Microsoft Teams eenvoudig kunt samenwerken en vergaderen.

Een toekomstbestendige werkplek

Een moderne werkplek moet veilig en efficiënt zijn. Je wilt bestanden veilig kunnen opslaan en vergaderingen kunnen voeren zonder dat je continu vastloopt of eruit wordt gegooid door een slechte verbinding. De moderne werkplek heeft dus alles te maken met een toekomstbestendige werkplek. Je wilt namelijk niet alleen het komende jaar kunnen profiteren van de moderne werkplek, maar ook over tien jaar.

Jouw moderne werkplek creëren bij IP Voice Group

Klinkt een moderne werkplek als dé oplossing voor jouw bedrijf? Dan ben je bij IP Voice Group aan het juiste adres. Wil je meer informatie over Microsoft 365 of ben je benieuwd welke applicatie het beste past bij jouw wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 –040 5858 of vul ons contactformulier in. Onze specialisten helpen je graag!

Direct contact opnemen