Vodafone OneNet

Vodafone is de ultieme partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattende communicatie- en netwerkoplossing.

Mobiel samenwerken

Wat is OneNet?

Vodafone OneNet is een op BroadSoft gebaseerde hosted telefonie oplossing die volledig te integreren is met andere diensten van Vodafone.

Wij begrijpen dat een naadloze verbinding en betrouwbare communicatie cruciaal zijn. Daarom Vodafone OneNet, een geavanceerde oplossing die je helpt om in contact te blijven, te werken en te groeien.

Contact opnemen

 Diensten

Vodafone OneNet begrijpt dat moderne bedrijven afhankelijk zijn van naadloze communicatie en krachtige netwerken. Daarom bieden we een uitgebreide reeks diensten, waaronder:

  • Cloudoplossingen
  • Machine-to-Machine en Internet of Things
  • Beheerde communicatie

 

vrijblijvende offerte

 

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Bedrijven kunnen vertrouwen op het uitgebreide netwerk van Vodafone dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en beveiliging. We nemen gegevensbeveiliging serieus en hebben robuuste maatregelen getroffen om de gevoelige informatie van jouw bedrijf te beschermen. Jouw communicatie en data zijn veilig bij OneNet, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen bij jouw klanten.
 
Meer informatie over Vodafone OneNet