Implementeren en beheren van Mitel software

Ben je op zoek naar een Mitel specialist voor het dagelijks beheer of voor onderhoud van jouw omgeving? Zoek niet verder en maak kennis met de IP Voice Group. Als Mitel specialisten bieden wij een oplossing voor iedere behoefte op het gebied van Mitel toepassingen. Met jarenlange ervaring en uitmuntende kennis van alle Mitel producten kunnen wij jou helpen met de installatie, configuratie en natuurlijk de dagelijkse beheertaken voor jou verzorgen. 

contact opnemen

Mitel beheer

In de afgelopen jaren hebben wij steeds vaker bedrijven mogen ontvangen die op zoek waren naar een nieuwe partner die hun bestaande Mitel telefonie omgeving overnam in dagelijks beheer en onderhoud. Best wel logisch, als Mitel klant wil je natuurlijk voorzien zijn van adequate hulp en uitmuntende technische inzicht. Zoek niet verder en maak kennis met de specialisten van de IP Voice Group. Met alle kennis en ervaren specialisten kunnen we de installatie, configuratie en natuurlijk het dagelijks onderhoud voor jullie verzorgen. We bieden jou een proactieve houding, 24/7 monitoring, snelle probleemoplossing en altijd ondersteuning op maat.

Meer informatie aanvragen
Meer informatie aanvragen

 

Mitel onderhoud

Een correct onderhouden Mitel telefonie omgeving is best belangrijk. Dit zodat jij verzekerd bent dat er geen vreemde storingen ontstaan of zelfs dat je Mitel omgeving wordt onderbroken. 

Door regelmatig onderhoud uit te voeren;

  • Voorkom je storingen
  • Optimaliseer je de bereikbaarheid
  • Behoud je tevreden eindgebruiker
  • Ontdek je nieuwe mogelijkheden

 

Mitel Performance Analytics

Betrouwbare netwerkprestaties verbeteren de gebruikerservaring en maken beter gebruik van de IT-middelen van een organisatie. Mitel Performance Analytics is een oplossing voor fout- en prestatiebeheer die uw gehele netwerk proactief bewaakt en beheert, en problemen met de spraak- en netwerkkwaliteit kan identificeren voordat bedrijfsstoringen optreden. Meer weten over Mitel Performance Analytics neem dan contact op.

  • Snellere probleemdetectie en oplossing
  • Vereenvoudigd beheer van grote netwerken
  • Verbeterde gebruikerstevredenheid en acceptatie
  • Beter gebruik van IT-middelen.
  • Veilige toegang op afstand.
Meer informatie aanvragen