Uitstekende samenwerking

MiTeam van Mitel is een mobile-first tool, ontworpen om de samenwerking binnen teams te ondersteunen, barrières te doorbreken, productiviteit te verhogen, time-to-market te versnellen en e-mailverkeer te verminderen.

Meer informatie

Beter samenwerken

MiTeam Mobile First van Mitell is een communicatie- en samenwerkingstoop die jou alle ruimte biedt en waarin teams kunnen vergaderen, gesprekken kunnen voeren en kunnen samenwerken aan documenten. Verklein de silo’s binnen jouw organisatie en verhoog de speed-to-market met een geïntegreerde applicatie die ook buiten jouw organisatie gebruikt kan worden door mobiele werknemers en externe teamleden.

Houd projecten overzichtelijk

Teamprojecten kunnen omvangrijk en ongestructureerd zijn. Ideeën, actiepunten, beslissingen en documenten kunnen op meerdere plaatsen en in verschillende formats zijn opgeslagen. Bijvoorbeeld als e-mail, chatbericht of voicemail, online of op persoonlijke harde schijven en meer. Zo wordt het moeilijk om informatie snel te vinden en te delen. Dankzij MiTeam Mobile First van Mitell houd je projecten overzichtelijk en verloopt alles uiterst gestructureerd.

Contact opnemen

Met MiTeam van Mitel kan je:

  • Projecten in de gaten houden, in contact blijven met collega’s en klanten en onnodige e-mails voorkomen met behulp van krachtige samenwerkingstools.
  • Alle mogelijkheden om samen te werken in één venster weergeven. Hierdoor worden chats, gedeelde documenten, gezamenlijke white board-sessies, foto’s, video’s, presentaties en (mondelinge) aantekeningen gecentraliseerd.
  • Integreer direct externe services om meldingen te automatiseren, naadloos documenten te importeren en aantekeningen bij bestanden te maken. Dit allemaal zonder de applicatie te verlaten.
  • Teams uitbreiden tot buiten jouw eigen organisatie door externe werknemers over de hele wereld toe te voegen.
  • Nieuwe teamleden in staat stellen om snel aan de slag te kunnen doordat ze interacties in hun volledige context zien, toegang hebben tot gedeelde documenten, opgenomen vergaderingen kunnen bekijken en projecttaken kunnen volgen.
Handleiding mITEL MITEAM

Mobile First oplossingen voor jouw bedrijf

Bij IP Voice Group kun je terecht voor MiTeam van Mitell voor een uitstekende en gestructureerde samenwerking binnen teams. Op deze manier houd je projecten overzichtelijk en kun je de productiviteit op een efficiënte manier verhogen.

Wil je meer weten over MiTeam Mobile First van Mitell?
Neem gerust telefonisch contact met ons op via 088 – 040 5858 of vul vrijblijvend ons contactformulier in. De specialisten van IP Voice Group helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Vrijblijvend de mogelijkheden bekijken