Uitstekende samenwerking

MiTeam van Mitel is een mobile-first tool, ontworpen om de samenwerking binnen teams te ondersteunen, barrières te doorbreken, productiviteit te verhogen, time-to-market te versnellen en e-mailverkeer te verminderen.

Meer informatie

Beter samenwerken

MiTeam is een communicatie- en samenwerkingstoop die u alle ruimte biedt en waarin teams kunnen vergaderen, gesprekken kunnen voeren en kunnen samenwerken aan documenten. Verklein de silo’s binnen uw organisatie verhoog de speed-to-market met een geïntegreerde applicatie die ook buiten uw organisatie kan worden gebruikt door mobiele werknemers en externe teamleden.

Houd projecten overzichtelijk

Teamprojecten kunnen omvangrijk en ongestructureerd zijn. Ideeën, actiepunten, beslissingen en documenten kunnen op meerdere plaatsen en in verschillende formats zijn opgeslagen, bijvoorbeeld als e-mail, chatbericht of voicemail, online of op persoonlijke harde schijven en meer. Zo wordt het moeilijk om informatie snel te vinden en te delen.

Contact opnemen

Met MiTeam van Mitel kunt u:

  • Projecten in de gaten houden, in contact blijven met collega’s en klanten en onnodige e-mails voorkomen met behulp van krachtige samenwerkingstools.
  • Alle mogelijkheden om samen te werken in één venster weergeven. Hierdoor worden chats, gedeelde documenten, gezamenlijke white board-sessies, foto’s, video’s, presentaties en (mondelinge) aantekeningen gecentraliseerd.
  • Integreer direct externe services direct om meldingen te automatiseren, naadloos documenten te importeren en aantekeningen bij bestanden te maken. Dit allemaal zonder de applicatie te verlaten.
  • Teams uitbreiden tot buiten uw eigen organisatie door externe werknemers, over de hele wereld toe te voegen.
  • Nieuwe teamleden in staat stellen om snel aan de slag te kunnen doordat ze interacties in hun volledige context zien, toegang hebben tot gedeelde documenten, opgenomen vergaderingen kunnen bekijken en projecttaken kunnen volgen.
Handleiding mITEL MITEAM