LANCOM Systems: Europese kwaliteit

Deze website is een initiatief van LANCOM Systems, Europese leverancier van veilige en professionele Wlan technologie voor binnen en buiten. LANCOM Systems werkt samen met gespecialiseerde Wifi resellers met kennis en ervaring over de aanleg en toepassingen van netwerken en beveiliging in verschillende branches.

Meer informatie

LANCOM is een Duitse leverancier die Europees denkt en handelt en een duidelijke ‘Made in Germany’-aanpak hanteert met producten en dienstverlening van topkwaliteit. Heeft u een vraag  over de netwerkapparatuur of software van LANCOM of wilt u ondersteuning bij een concreet project?  Wij helpen u graag verder en voorzien u van aanvullende informatie.

Veiligheid voorop – Geen backdoors!

Regelmatig komen de Amerikaanse en Aziatische leveranciers van netwerkapparatuur in het nieuws vanwege vermeende banden met overheden, backdoors voor spionageactiviteiten of andere twijfels rondom veiligheid. Over Huawei apparatuur is bijvoorbeeld veel discussie. Als veiligheid en betrouwbaarheid boven alle twijfel verheven moeten zijn en u gegarandeerd een netwerk zonder backdoors wilt, dan is LANCOM Systems de logische keuze!

Contact opnemen

Bedrijfsnetwerken

Klanten van LANCOM Systems profiteren van praktische oplossingen voor network connectivity (VPN) en Wireless LAN. Sinds 2002 realiseert LANCOM Systems netwerken voor grote ondernemingen, MKB bedrijven, overheden en instellingen. We hebben dus al vele jaren ervaring. De oplossingen die wij bieden zijn er in alle soorten en maten, net zoals onze klanten: ASICS, Mediriaan College, Mazda, Diakonessen ziekenhuis (DIAK), FIGI hotel Zeist, Google Deutsche Telekom en meer. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van meer dan 5.000 partners die zich over heel Europa bevinden. Onze klanten kunnen zo altijd de juiste contactpersoon vinden.

Uitstekende kwaliteit

De kwaliteit die LANCOM Systems biedt is voortreffelijk. De eigen R&D-afdeling zorgt voor communicatie oplossingen die innovatief en flexibel zijn. Deze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Het netwerk van deskundige partners, die beschikken over klantgerichte competenties, is altijd beschikbaar wanneer dat nodig is.

Contact opnemen