alles over het 3cx telefoonsysteem

3CX is een van de grootste VoIP PBX-fabrikanten van dit moment. Ze staan bekend om hun complete telefoniesoftware met talloze functies voor Unified Communications (bellen via een pc), VoIP-telefonie en videogesprekken. Dankzij de hoge schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid is 3CX de ideale VoIP-telefonieoplossing voor diverse bedrijfsomgevingen. Zo wordt de software breed toegepast door o.a. het MKB, callcenters, flexwerkers en enterprise bedrijven.

 
ja ik wil 3cx

MEER DAN ALLEEN EEN TELEFOONCENTRALE

Met 3CX beschikt u niet alleen over een telefooncentrale, maar ook over talloze functies die de communicatie en samenwerking tussen uw werknemers vereenvoudigen. Hieronder lichten we er een aantal uit.

 • Unified Communications
 • Bel apps, applicaties voor android en iOS
 • Web meetings met een persoonlijke link
 • Call center functies
ik wil meer dan een telefooncentrale

3cx applicaties

De gratis 3CX applicaties geschikt voor iOS en Android en breidt hiermee de functies van 3CX uit naar uw smartphone. U kunt dan via de 3CX-centrale bellen met uw mobiele telefoon en oproepen direct laten doorschakelen. Hierdoor blijven gebruikers bereikbaar zonder dat ze hun mobiele nummer met collega’s hoeven te delen. Aan de hand van de statusaanduiding (beschikbaar, afwezig, niet op kantoor) is meteen te zien of iemand wel of niet bereikbaar is.

ik wil een handige applicatie

WEBMEETINGS

Met onze 3cx oplossing is het ook mogelijk om zeer eenvoudig videovergaderingen te houden. Dit is nog steeds een slimme manier om tijd en reiskosten te besparen, maar toch een face-to-face gesprek te kunnen voeren. Door het toepassen van de Google WebRTC-technologie, kunnen gebruikers gewoon inloggen via hun webbrowser en direct deelnemen aan een videovergadering zonder ingewikkelde software te hoeven installeren. Het maximum aantal deelnemers dat ondersteund wordt verschilt echter versie (Standaard: 25 deelnemers, Pro: 100 deelnemers, Enterprise: 250 deelnemers).

chat met je klanten via je website

Maar liefst 50% van alle chats wordt uiteindelijk doorgeschakeld naar het callcenter… waarna de klant alles nog een keer moet uitleggen! In dergelijke gevallen vormt live chat eerder een obstakel dat een snelle oplossing in de weg staat. 3CX Live Chat werkt anders! De klant of chatmedewerker kan de chat direct omzetten in een telefoongesprek. De vraag van de klant kan, inclusief geschiedenis, worden gedeeld met teamleden zodat zij desnoods kunnen assisteren. En naast live chat en spraak kunt u ook uw WhatsApp- en sms-berichten verwerken in dezelfde interface. Gebruik live chat voor uw bedrijf zonder hoge kosten per gebruiker per maand te betalen!

ik wil een handige applicatie

omnichannel: één systeem voor alle oproepen

 • Koppel uw WhatsApp-account om via 3CX te reageren op berichten.
 • Gebruik dezelfde interface voorsas-berichten met uw zakelijke nummer.

 • Verander die nieuwe bezoekers in nieuwe leads in uw CRM systeem

 • Beantwoord oproepen, herken klanten en geef hun contactrecord weer.

 • Gebruik diverse chat- en gespreksrapporten om de prestaties te beoordelen.

ik wil omnicahnnel

callcenter oplossing

Klanten willen vandaag de dag snel te woord worden gestaan. Ze verwachten dat u weet wie ze zijn als u opneemt en waarover ze de laatste keer hebben gesproken. Dit alles ook nog zonder meerdere keren te worden doorverbonden.

Het eind resultaat? Een hogere omzet, tevreden klanten en betere reviews! 3CX biedt een zeer complete oplossing voor uw callcenter, met dynamische wachtrijen, rapportage, wallboards en CRM-integratie. Ontwerp complexe en geavanceerde gespreksroutes via slepen en neerzetten in de call flow designer. Maar er is meer! 3CX biedt ook live chat, WhatsApp en sms om uw callcenter te veranderen in een uitgebreid Contactcenter.

rapporten en wallboards

bewaak de service van je bedrijf met rapporten en walboards.

 • Controleer het functioneren van medewerkers met ingebouwde rapporten.

 • Bekijk de langste wachttijd en afgebroken oproepen.

 • Bekijk rapporten over SLA en terugbelstatistieken.

 • Switchboard/wallboard voor realtime bewaking van wachtrijen.

GESPREKSOPNAME EN TRAINING

 • Neem gesprekken op voor verschillende doeleinden en kwaliteitsbewaking.

 • Train medewerkers tijdens een gesprek met Luisteren en Fluisteren.

 • Gebruik Inbreken om het gesprek zo nodig over te nemen.

 • Ticketverwerking kan centraal worden bewaakt.

weet wie er belt

met onze crm-integratie

Weet precies wie er belt en bekijk de klantkaart nog voordat u opneemt. Het is zo eenvoudig wanneer u uw CRM of helpdesksysteem integreert met uw telefooncentrale.

Bespaar uw medewerkers kostbare tijd en verhoog de klanttevredenheid. Creëer automatisch nieuwe contactpersonen en gebruik een gepersonaliseerde begroeting voor bestaande leads. Gebruik Click2Call in uw CRM of helpdesksysteem. U hoeft geen nummers meer te kopiëren en plakken. En alle gesprekken worden geregistreerd voor toekomstige referentie.

WIL JIJ 3CX HELEMAAL GRATIS? 

Koppel uw Team en klanten | Telefooncentrale | Live chat    Videoconferenties | In de Cloud

Probeer het vandaag nog! Zonder risico | Geen Creditcard vereist

Klik hier voor je gratis 3CX
 

Veelgestelde vragen over de cloud

Wat is het verschil tussen public, private en hyrbide cloud?

Een public cloud bestaat uit diensten die overal benaderbaar zijn maar niet in eigendom van een gebruiker zijn. De private cloud bestaat ook uit producten die overal te gebruiken zijn echter ligt hier het eigendom bij de gebruiker of bedrijf die de dienst af neemt. Hybride cloud is een mix van eigen IT/Datacenter, praatte en public cloud.

Wat is in de cloud werken?

Een cloud vervangt eigenlijk de functies van een lokale server of computer. Om een voorbeeld te geven: bepaalde software, zoals uw administratieve pakket of tekenprogramma, heeft u nu op uw computer of server geïnstalleerd. Net als dat ene Word-bestand dat u op uw laptop heeft opgeslagen. Als dit het geval is, zit je vast aan die werkplek.

Wanneer je deze software nu installeert in de cloud en documenten ook opslaat in de cloud, dan ben je niet meer afhankelijk van één werkplek. Vanaf dat moment kun je bij de data vanaf iedere plek, op ieder moment en vanaf elke device. Je kunt bestanden dus nu ook openen op uw mobiele telefoon of tablet als je inlogt op je cloud.

Hoe kan ik in de cloud werken?

Om te kunnen werken in de cloud, hebben je als gebruiker bij een cloud dienst een account nodig met een wachtwoord.  Om de cloud te kunnen gebruiken, is er ook een internetverbinding nodig.

Hoe kosten werken in de cloud?

De gemiddelde prijs voor een cloud-oplossing (inclusief installatie, migratie en onderhoud) is gemiddeld tussen de € 30 – € 150,- per gebruiker per maand. Mede afhankelijk van welke cloud dienst je gebruikt.

Hoe kan ik in de cloud werken?

Dat is eenvoudig je neemt contact met ons op je verteld je wensen en huidige situatie en wij werken dan gezamenlijk uit hoe jij het best een de cloud kan werken. 

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

alles gelezen en weet je het niet meer?

Best nogal lastig zijn web pagina met allemaal ICT termen en tekst. Weet je het even niet meer? Geen enkel probleem wij zitten klaar om je vrijblijvend verder te helpen met al je vragen over Microsoft 365.