Een VoIP provider is tegenwoordig niet meer weg te denken. Je zou zelfs kunnen zeggen dat VoIP-telefonie de nieuwe standaard is geworden. Maar wat is VoIP precies? En hoe werkt het? IP Voice Group is jouw VoIP provider! Met VoIP heb jij de nieuwste techniek op het gebied van telecommunicatie in huis.

contact opnemen

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en wordt steeds populairder op de zakelijke markt. Maar nu zal je jezelf vast afvragen: VoIP, wat is dat eigenlijk? En wat is een VoIP telefoon precies? Je kunt VoIP telefonie zien als telefoneren via het internet. Je bent dus niet meer afhankelijk van een telefoonkabel omdat de onderlinge communicatie via het internet gaat. Zodra je kiest voor een VoIP provider heb je geen fysieke telefooncentrale meer nodig. In plaats van een fysieke telefooncentrale krijg je als het ware een virtuele telefooncentrale in de Cloud. Hiermee kun je altijd en overal verbinden met de virtuele telefooncentrale waardoor je altijd bereikbaar bent.

Hoe werkt VoIP?

Maar hoe werkt het dan precies? Zeker als je hier nog niet eerder van hebt gehoord, kan bellen via VoIP wat onduidelijk zijn. Wat is VoIP? VoIP telefonie werkt niet anders dan je gewend bent. Het grote verschil tussen bellen via VoIP en een normale telefoonlijn is dat de communicatie nu via een internetverbinding loopt. Je zou VoIP telefonie kunnen vergelijken met Skype. De overeenkomst hiertussen is dat de communicatie beide via het internet verloopt. Maar wist je dat VoIP nog veel meer te bieden heeft? Zo kun je zakenrelaties of collega’s die niet over VoIP beschikken gewoon bellen via VoIP telefonie. IP Voice Group, VoIP provider in Nederland, zorgt ervoor dat jij voortaan optimaal bereikbaar bent.

Contact opnemen

De voordelen van een VoIP abonnement

Het is niet geheel zonder reden dat mensen steeds vaker kiezen voor VoIP zakelijk. Een VoIP abonnement brengt namelijk diverse voordelen met zich mee waar je van kunt gaan profiteren. Het grootste voordeel is het feit dat je niet meer te maken hebt met extreem hoge abonnementskosten, aangezien bellen via internet verloopt. Zakelijk VoIP zorgt er dan ook voor dan je volledig zicht hebt op jouw abonnementskosten. Zeker wanneer je een onbeperkt internet VoIP abonnement tot jouw beschikking hebt. Daarnaast kun je effectief en efficiënt (samen)werken dankzij zakelijk VoIP. Klinkt dat niet als de perfecte oplossing? VoIP zakelijk van IP Voice Group zorgt ervoor dat je van deze voordelen kunt gaan profiteren!

Highlights:

Altijd en overal bereikbaar

Telefooncentrale zelf beheren

Investeren in de toekomst

 

Wat is de beste VoIP provider?

Als VoIP gebruiker ben je natuurlijk op zoek naar een betrouwbare en professionele VoIP provider. Maar wat is de beste VoIP provider? Tegenwoordig zijn er veel verschillende bedrijven in Nederland die telefonie mogen aanbieden. Deze bedrijven moeten geregistreerd staan bij de Autoriteit Consument en Markt. Zodra dit zwart op wit staat mogen deze bedrijven Nederlandse telefoonnummers hosten. Een goede VoIP provider zorgt ervoor dat het overstappen naar VoIP met een bestaand nummer mogelijk is, dat je bereikbaar blijft tijdens de ‘nummerverhuizing’ en dat je ten alle tijden kan rekenen op adequate service. IP Voice Group zorgt ervoor dat je zakelijke telefonie VoIP kunt afsluiten bij een betrouwbare provider.

Bekijk opties