Contact Center-oplossingen voor elk bedrijf

Heeft u een helpdesk? of alleen een informatiebalie met een aantal medewerkers?
Misschien zelfs wel een groot multimedia call center? Zijn uw medewerkers verspreid over meerdere locaties?

Meer informatie

Outbound Contact Center “Dialer”

  • Volledig automatisch uw klanten benaderen verhoogt de efficiëntie.
  • Een outbound dialer maak voor u geautomatiseerde uitgaande oproepen. Dit stelt u in staat om pro actief klanten te benaderen. Hoe?
  • U beschikt vaak al over de nodige klant data waarschijnlijk in verschillende databases.
  • Hier kan de dialer het verschil voor u maken door het opstellen van campagnes elimineert u nattevingerwerk en kunt u effectief en doelgericht werken.
  • Dit volledig automatisch om zo een succesvolle interactie en het maximale resultaat uit uw klantcontact te halen.
  • Deze oplossing is ook zeer geschikt voor de gemengde Mitel Contact Centers Inbond & Outbound die de productiviteit van hun medewerkers extra willen optimaliseren bij uitgaande oproepen en multimedia-interactie tussen inkomende oproepen door. Uiteraard voldoet de door ons geboden oplossingen volledig aan de Nederlands regelgeving voor het geautomatiseerd bellen.
Contact opnemen

Op zoek naar een Dialer Referentie Case?

Overstappen op VoIP telefonie is eenvoudig. Wij leveren uw SIP account (uw abonnement) af op een internetverbinding. Om de continuïteit van de telefoonverbinding te waarborgen raden wij u een internetverbinding met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% aan. Wij adviseren u graag hierin.

Campagnes

Wist u dat u campagnes op basis van uitgaande oproepen kan gebruiken om verkoopkansen te ontdekken, belangrijke informatie te verspreiden of zelfs afdelingen buiten het contact center ondersteunen. Bijvoorbeeld door uw klanten te herinneren aan afspraken of nieuwe producten.Met dit serviceniveau kan uw organisatie zich onderscheiden door een ervaring te bieden die een positieve invloed heeft op uw klanttevredenheid en natuurlijk uw klantbehoud.

 

 

Contact opnemen

Scripts

In een Outbound contact center zijn scripts eigenlijk onmisbaar. In een script staan allerlei mogelijke scenario’s over hoe de klant zou kunnen reageren. Dit geeft uw medewerkers een gereedschapskist met parate kennis. Op deze manier kan er handig ingespeeld worden op reacties van de klant om uiteindelijk tot de gewenste interactie te komen. In scripts wordt alles vastgelegd. Vanaf de begroeting in het begin tot aan het einde van het telefoongesprek. Hiernaast is het belangrijk dat er ruimte is voor flexibiliteit en creativiteit van de contact center medewerkers zelf.

Dialer

De techniek gebruikt om de geautomatiseerde uitgaande gesprekken te faciliteren wordt binnen de contact centers een ‘dialer’ genoemd. De Dialer is beschikbaar in vier verschillende niveau’s, preview dialing, progressive dialing, power dialing en predictive dialing.

Contact opnemen