Kwalitatieve communicatiesystemen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve communicatiesystemen ben je bij Mitel toestellen aan het juiste adres. Of het nu gaat om contactcenteroplossingen of on-site communicatiesystemen, met de toestellen van Mitel verhoog je de productiviteit en communicatie van jouw bedrijf.

contact opnemen

Mitel telefoniesystemen

Overal en op elk moment bereikbaar? Dit is precies wat Mitel biedt. Of het nu gaat om zakelijke telefoonsystemen of samenwerkingsoplossingen, met Mitel toestellen verhoog jij de productiviteit en tevens de communicatie van jouw bedrijf. Een modern zakelijk telefoonsysteem voor ieder bedrijf!

Zakelijke telefoniesystemen

Als bedrijf wil je optimaal bereikbaar zijn voor klanten en zakenrelaties. Bij Mitel ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan zakelijke telefoon oplossingen. Denk hierbij aan telefoniesystemen of on-site communicatiesystemen. De telefoonsystemen van Mitel staan namelijk voor functionaliteit, diverse applicaties, protocollen en randapparatuur. Staat klantenservice en optimale communicatie centraal in jouw bedrijf? Met Mitel toestellen kun je profiteren van optimaal gebruiksgemak en maximale bereikbaarheid met een modern en tevens zakelijk telefoonsysteem.

Contact opnemen

Contactcenteroplossingen

Klantenservice is ontzettend belangrijk om een goede relatie op de bouwen met (potentiële) klanten. Ook hierin speelt communicatie een grote rol. De MiContact Center van Mitel biedt het gewenste inzicht en overzicht voor een uitstekende serviceverlening. Hierbij kun je denken aan rapportages van afhandelingen, call-assistentie en nog veel meer. Optimale klantenservice bereik je met de MiContact Center van Mitel.

MiCollab van Mitel

Samenwerken is the key naar succes, zowel in grote als kleine bedrijven. Bij zakelijke telefoonsystemen denk je in de eerste instantie wellicht alleen aan bellen en gebeld worden, maar Mitel toestellen gaan verder dan dit. Met als uitgangspunt dat communicatie de drager is van samenwerking werk jij toe naar een succes op het gebied van samenwerkingsoplossingen.  

Vrijblijvende offerte