Toestellen

Zakelijke IP-Telefoons

Van gunstige, eenvoudige telefoons tot producten met geavanceerde toepassingen voor uw desktop, De IP Voice Group biedt een breed scala aan IP- telefoons, consoles, vergaderunits en randapparatuur. De door ons geleverde producten combineren ergonomie, veelzijdigheid en spraak kwaliteit die een zakelijke gebruiker verwacht.

Het meest uitgebreide portfolio van vaste IP-toestellen op de markt biedt intuïtieve toegang tot hoogwaardige en geavanceerde telefonie- en desktoptoepassingen die via ons IP-communicatieplatform worden ingeschakeld.

Mitel 5360 IP Telefoon

De Mitel 5360 IP Telefoon combineert een uitgebreid kleurendisplay met superieur akoestisch geluid zodat een aantrekkelijke gebruikersinterface, duidelijke spraak en een toekomstbestendig platform met ingebouwd Gigabit Ethernet wordt verkregen. Het grafische kleurendisplay is een aanraakscherm van 7 inch dat eenvoudig toegang biedt tot communicatiegegevens, toepassingen en uitgebreide functies.

Mitel 5340e IP Telefoon

De Mitel 5340 IP Telefoon biedt via één druk op een knop toegang tot veel telefoonfuncties en toepassingen. Deze IP-telefoon levert alle voorzieningen en bevat een groot grafisch display met achtergrond verlichting, 48 programmeerbare zelf-labelende toetsen, zes intuïtieve contextgevoelige softwaretoetsen en superieure geluidskwaliteit met breedbandaudio.

Mitel 5330e IP Telefoon

De Mitel 5330 IP Telefoon heeft een groot grafisch display met achtergrond- verlichting en 24 programmeer- bare, zelf-labelende toetsen, superieure breedbandaudio en een ingebouwde HTML-toolkit voor de ontwikkeling van specifieke toepassingen. Het toestel is ideaal voor directieleden, managers en medewerkers

Mitel 5320 IP Telefoon

De Mitel 5320 IP Telefoon is een zakelijk toestel met een groot grafisch display, acht programmeer- bare, multifunctionele en zelf-labelende toetsen, drie intuïtieve softwaretoetsen en tien vaste toetsen voor telefoonfuncties. De 5320 kan eenvoudig worden beheerd via programmeren op afstand, waardoor papieren labels niet langer nodig zijn

Mitel 5324 IP Telefoon

De Mitel 5324 IP Telefoon is een veelzijdige, full-duplex IP-telefoon. Dit toestel heeft een luidspreker en meerdere lijnen en kan handsfree worden bediend. Dankzij de dual-mode en dubbele poort is het toestel ideaal voor organisaties met intensieve communicatiestromen die behoefte hebben aan een geconvergeerde IP-infrastructuur om klantvriendelijke toepassingen en diensten te bieden.

Mitel 5312 IP Telefoon

De Mitel 5312 IP Telefoon is een meerlijns, handsfree telefoon met luidspreker en twee ethernetpoorten, een gemakkelijk leesbaar display met achtergrondverlichting en 12 multifunctionele, programmeerbare functietoetsen is ideaal als telefoon voor telewerken of gebruikers die toegang nodig hebben tot meer geavanceerde systeemfuncties.

 Meer weten over Mitel Cloud Telefonie?

U kunt ons bereiken per email: info@ipvoicegroup.nl, via contactformulier of door te bellen naar 088-0405858