Receptie Console

Mitel | PC Bedienpost | Receptie Console

De receptie of de telefonistes zijn vaak het kloppend hart van uw organisatie. Voor deze medewerkers is het belangrijk dat ze snel en intuïtief het telefoonverkeer kunnen afhandelen. Eenvoudig kunnen doorverbinden en vooraf zien of een andere medewerker wel beschikbaar is. Wij leveren u graag de Mitel Receptie Console. Deze Mitel PC bedienpost beantwoord aan alle eisen van kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Intelligentie

Door de intelligente software worden binnenkomende gesprekken intuitief aangeboden en kunnen bijna alle gesprekken middels een eenvoudige muisklik worden doorverbonden. Het systeem leert bijvoorbeeld op basis van geschiedenis doorverbind patronen om deze al automatisch als optie aan te bieden.

Multi-Entiteit

Maakt uw organisatie gebruik van verschillende entiteiten? Met onze Mitel MiVoice Business Console kunt u eenvoudig het onderscheid zien en prioriteit geven. Ook het handmatig kiezen van mensen uit de verschillende wachtrijen zorgt voor een maximale professionele uitstraling van uw organisatie.

De Mitel MiVoice Business Console is een volledig PC-gebaseerde oplossing die ideaal is voor receptie bedienposten van middelgrote tot grote organisaties. Door inzage te bieden in de status van alle collega’s binnen de organisatie wordt de efficientie bij doorverbinden ruim verhoogd.

 Meer weten over Mitel Cloud Telefonie?

U kunt ons bereiken per email: info@ipvoicegroup.nl, via contactformulier of door te bellen naar 088-0405858