Netwerken

Connectiviteit is uw levenslijn

  • Connectiviteit is de levenslijn binnen uw organisatie.
  • Connectiviteit d.m.v. verbindingen worden meestal speciaal voor uw organisatie ingericht.
  • Een gecertificeerd, beveiligt en altijd 24×7 beheerd netwerk waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoon-, IP alarmverkeer, camerabewaking, narrowcasting.
  • Natuurlijk zijn alle diensten over de verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service.
  • Uw connectiviteit moet overzichtelijk 24×7 te controleren, te beheren, en eenvoudig op te schalen zijn naar hogere of lagere bandbreedtes.

Bij de IP Voice Group zijn verschillende soorten connectiviteit mogelijk:

ADSL, of aDSL, staat voor a-synchroon DSL. A-synchroon heeft betrekking op de snelheden van de verbinding. De download- en upload snelheden zijn verschillend. De download-snelheid is hierin het hoogst. Bijvoorbeeld 6:1 staat voor 6 Mbps download en 1 Mbps upload.

SDSL, staat voor Synchroon DSL. Bij SDSL (synchroon DSL) zijn de download- en uploadsnelheden gelijk aan elkaar. Bijvoorbeeld 2,3 Mbps : 2,3 Mbps staat voor 2,3 Mbps download en 2,3 Mbps upload.

VDSL, staat voor Very High – DSL. VDSL is een nieuwe techniek die hoge bandbreedtes mogelijk maakt over gewone (koperen) telefoonlijnen (theoretisch tot 80Mbit). Down- en Upload kan zowel Synchroon als A-Synchroon worden aangeboden. Voor het leveren van VDSL wordt er glasvezel tot in de zogenaamde wijkcentrale van de wijk aangelegd. Alleen het laatste stuk van wijkcentrale tot aan het ISRA-punt van de eindgebruiker wordt nog via koperdraad getransporteerd.

Glasvezel, ook wel fiber genoemd is een haar dunne, sterke draad van zeer helder glas. Hierdoor kan over grote afstanden licht worden gestuurd. Deze lichtstralen zijn ideaal om grote hoeveelheden data te transporteren.

Straalverbinding ,  Een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee antennes die de data overdragen. De antennes zijn op elkaar gericht. Een straalverbinding is een alternatief voor een kabelverbinding. Er moet vrij zicht zijn tussen de twee radiostations. Door de kromming van het aardoppervlak is het maximale bereik beperkt tot ongeveer 75 kilometer. Naast vaste straalverbindingen kunnen ook tijdelijke straalverbindingen worden opgezet, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een evenement.

Snelheid
Via een glasvezelverbinding kunt u data in verschillende vormen downloaden en verzenden met snelheden tot 1 gigabit per seconde (Gbps). Dit is 10 tot 200 keer sneller dan ADSL, SDSL, kabel of een draadloos netwerk. Glasvezel is dan ook ideaal als u met meerdere medewerkers tegelijkertijd online bent of grote bestanden ineens verzendt.

Ontwikkeling
De technische ontwikkelingen gaan razendsnel en voordat u het weet loopt u alweer achter. Met Glasvezel heeft u nu veel voordelen in handen, maar bent u ook meteen klaar voor uw wereld van morgen. De hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een glasvezel netwerk.

Mogelijkheden
De Glasvezel verbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen. Een gecertificeerd Glasvezel netwerk waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoon-, en IP alarmverkeer. Natuurlijk zijn alle diensten over de glasvezel verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service. Internet, bellen, alarm, camerabewaking, narrowcasting, muziek en vooral het beheer over IP, zijn diensten die uw ook aanzienlijke besparingen opleveren. Een uitstekend 24×7 te controleren, te beheren en vooral overzichtelijk datanetwerk, dat eenvoudig op te schalen is naar hogere of lagere bandbreedtes met één druk op de knop!

Voordelen Glasvezel
Één van de belangrijkste voordelen van een aansluiting op het glasvezel netwerk is de enorme snelheid. Via glasvezel wordt informatie verspreid met de hoogste snelheid die mogelijk is: de snelheid van het licht!

  • Razendsnel up- en downloaden
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Klaar voor de toekomst
  • De capaciteit van glasvezel is vrijwel onbeperkt
“Stap nu over en betaal geen aansluitkosten”

 Meer weten over Mitel Cloud Telefonie?

U kunt ons bereiken per email: info@ipvoicegroup.nl, via contactformulier of door te bellen naar 088-0405858