Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie

In de laatste jaren zijn de mobiele spraak- en data abonnementen behoorlijk veranderd. De kosten met betrekking tot het gebruik van spraak en data zijn steeds beter te voorspellen en tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een flat-fee bundel. Dit biedt ook voor uw organisatie mogelijkheden, maar wat is voor uw organisatie de meest optimale manier? Wij helpen u graag bij de juiste keuze.

Veranderende markt

Bij het afsluiten van mobiele abonnementen moet u rekening houden met verschillende factoren: het belgedrag van en naar mobiele en vaste telefoonnummers, de totale gespreksduur en de mate van internationaal verkeer. Abonnementen zijn tegenwoordig bijna allemaal flat fee (afkopen van spraak en/of data). In toenemende mate krijgen zakelijke gebruikers een basisabonnement aangeboden, die is uit te breiden met verschillende bundels die goed aansluiten op uw organisatie. Daarnaast helpen wij u altijd bij de beste keuze van een abonnement.

Alleen mobiel

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers alleen nog maar met een mobiel toestel uit te rusten. Door het toevoegen van applicaties op de mobiele toestellen worden steeds meer functionaliteiten aan uw gebruikers geboden. Denkt u aan Micollab of Miteam van onze Mitel productlijn.

Vandaag nog advies nodig?

Onze mobiele specialisten kunnen vrijblijvend samen met u beoordelen welke manier van werken en communiceren het beste bij uw organisatie past. Door ons totale aanbod van alle providers op het gebied van vaste en mobiele telefonie, worden er verschillende mogelijkheden met u besproken.

“Stap nu over en betaal geen aansluitkosten”

 Meer weten over Mitel Cloud Telefonie?

U kunt ons bereiken per email: info@ipvoicegroup.nl, via contactformulier of door te bellen naar 088-0405858