Implementeren en beheren van mitel software

Ben je op zoek naar een Mitel specialist voor het implementeren en beheren van Mitel software? Een Mitel specialist biedt een oplossing voor iedere behoefte op het gebied van Mitel toepassingen. Of het nu gaat om Mitel telefonie of andere communicatieoplossingen, een Mitel specialist staat voor je klaar.

contact opnemen

Mitel specialisten

Voor het implementeren en beheren van Mitel toepassingen zijn er verschillende Mitel specialisten. Mitel specialisten zijn onder te verdelen in vier verschillende categorieën. IP Voice Group biedt projectleiders, beheerders, trainers en system engineers. Projectleiders zijn ervaren en hoogopgeleide specialisten die fungeren als programma manager, projectleider of implementatie regisseur. Beheerders kun je zien als allround specialisten op het gebied van vaste en mobiele telefonie, communicatiesystemen en contactcenters. Trainers zijn gecertificeerd voor het opleiden van toekomstige Mitel beheerders en system engineers. Tot slot zijn er system engineers. System engineers zijn onmisbaar als het gaat om Mitel installaties. Zij zijn technische specialisten op het gebied van configureren, implementeren en troubleshooten van Mitel systemen.

Meer informatie aanvragen

Zakelijke communicatieoplossingen

Voor communicatieoplossingen ben je bij Mitel Nederland aan het juiste adres. Mitel biedt oplossingen voor kleine tot zeer grote bedrijven. Een Mitel specialist kan je adviseren over de integratie van vaste en mobiele communicatie, Unified Communications, multi channel contact centers en Mitel Cloud oplossingen. Daarnaast is een Mitel specialist gespecialiseerd in het organiseren van projecten en het implementeren en beheren van Mitel systemen. Kortom: een Mitel specialist biedt de oplossing voor iedere behoefte.

MiCollab van Mitel

Ben je op zoek naar een handige tool om jouw bereikbaarheid en communicatie te optimaliseren? Met MiCollab van Mitel heb je alles wat je nodig hebt op één plek. Hierbij kun je denken aan één applicatie voor spraak, video, chat en aanwezigheidsinformatie. Door gebruik te maken van MiCollab van Mitel hoeven medewerkers niet langer te schakelen tussen verschillende toepassingen om het werk gedaan te krijgen.

vrijblijvende offerte