Lookout

Steeds meer organisaties laten hun medewerkers via de mobiel werken, maar is dit wel zo veilig? Je hoort namelijk steeds vaker over malware en beveiligingslekken. Dit komt simpelweg omdat de apparaten waarop medewerkers werken niet goed beveiligd zijn. Lookout Mobile Security is dé oplossing op het gebied van mobiele veiligheid.

contact opnemen

Lookout Mobile Security

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor Lookout mobile security. Zij zijn leider op het gebied van mobiele security en tevens specialist in het voorspellen en stoppen van bedreigingen van buitenaf op mobiele apparaten. De Lookout app is dan ook speciaal ontwikkelt om bepaalde data te analyseren, zodat er tijdig actie ondernomen kan worden wanneer er dreigingen lijken plaats te vinden. Hecht jij veel waarde aan de veiligheid van mobiele devices? Dan is de Lookout app zeer geschikt.

Lookout mobile security app

Maar hoe werkt de Lookout mobile security app precies? Zodra jij er als bedrijf voor kiest om gebruik te maken van het Lookout security and antivirus systeem krijg je te maken met de Lookout app. Lookout Mobile Security maakt namelijk gebruikt van een lichtgewicht app die wordt geïnstalleerd op de mobiele apparaten van de medewerkers. Zodra de Lookout app geïnstalleerd is krijg je een cloud-gebaseerde beheerconsole die ten alle tijden real-time inzicht geeft in eventuele dreigingen van buitenaf. Hierbij kun je denken aan het lekken van gegevens of complete overname van het systeem.

Contact opnemen
Upload Image...

Lookout voor Android en iOS

De Lookout security app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Er zijn twee versies van de Lookout mobile security app. Er is een gratis versie die de meest essentiële beveiligingsfuncties biedt. Daarnaast kun je ook gaan voor een premium-versie. Deze versie biedt aanvullende en geavanceerde beveiligingsfuncties. De premium-versie is apart verkrijgbaar voor een extra maandelijks of jaarlijks bedrag. Wil je optimaal beveilig zijn en beschikken over de beste beveiligingsfuncties? Dan is de premium-versie van de Lookout app de juiste keuze.