IP VOICE GROUP

Altijd. Overal. Goed. Bereikbaar!

Per vaste telefoon, vanaf je smartphone, op je werk computer.

Alles voor een comfortabele & optimale werkomgeving.

SHOP SHOP

Een betrouwbare bereikbaarheid is essentieel voor ieder bedrijf. Ondernemen doe je namelijk een stuk succesvoller als jouw Telecom en ICT geen onderneming zijn.

Altijd de juiste oplossing.

IP Voice Group - VOIP Telefonie - Zakelijke telefonie

Different in Style

Long Beige Coat

Urban Comfort

Denim Jacket

IP Voice Group - VOIP Telefonie - Zakelijke telefonie
IP Voice Group - VOIP Telefonie - Zakelijke telefonie

Chique Eccentric

Red Hat

What we do for you

Donec pede justo, fringilla vel aliquet nec vulputate eget arcuran. In enim justo rhoncus ut felis eu pede mollis.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Outfits designed to rule the streets.

SHOP NOW

Stretchy jeans made for adventure.

SHOP NOW

Altijd de juiste oplossing!

Een betrouwbare bereikbaarheid is essentieel voor ieder bedrijf. Ondernemen doe je namelijk een stuk succesvoller als jouw Telecom en ICT geen onderneming zijn.

 

Onlosmakelijk met elkaar verbonden

Bedrijfsprocessen en ICT zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden en alleen een complete aanpak resulteert uiteindelijk in efficiënt werken en communiceren. Vanuit jarenlange ervaring, een duidelijke visie op de bedrijfsprocessen en marktontwikkelingen adviseren wij onze klanten over de nieuwe mogelijkheden. Onze ervaren consultants bezitten de expertise om uw communicatieprocessen met de juiste toepassing te optimaliseren. Weten wat echt bij jouw bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag passend advies!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je krijgt iedere maand een email met de nieuwste producten, interessante nieuwsitems en goede aanbiedingen van VoIP NL! 

Bel mij terug!

Gesprek

Een vrijblijvend gesprek doen wij altijd om er zeker van te zijn dat wij jou de juiste dienstverlening kunnen bieden.

Plan

Al onze projecten worden met een plan van aanpak aan je gepresenteerd.

Implementatie

In deze fase komt een medewerker bij je langs om de apparatuur te plaatsen op locatie, de verbinding en apparatuur worden dan ook gelijk getest.

Evaluatie

Bij ieder project hoort een evaluatie en natuurlijk de officiële oplevering van het door ons geleverde project.

Instructies

Iedere medewerker krijgt van ons een persoonlijke instructie, handige en korte instructie filmpjes horen standaard bij jouw instructies.

Support

Een helder SLA en 24/7 support behoren tot onze standaard mogelijkheden, toch liever iets anders geen probleem. Wij maken jouw SLA graag op maat.
 

Advies nodig?

Wij kunnen ontzorgen op het gebied van telefonie, internet cloud en security. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!