Handsets & Headsets

Handsets en Headsets

Mitel is dé kracht achter meer dan 2 miljard zakelijke verbindingen per dag en ondersteunt daarmee organisaties bij het leggen van verbindingen, samenwerken en het bedienen van hun klanten. Mitel levert zakelijke telefoons, contactcenteroplossingen en oplossingen om samen te werken. IP Voice Group biedt een aantal ondersteunde accessoires voor deze producten.

HEADSETS VOOR ONZE IP-TELEFOONS

GN en Plantronics bieden mobiele headsets voor draadloze en mobiele telefoons, de nieuwste audioheadset-producten voor computertoepassingen en bedrade en draadloze headsets voor het kantoor, het midden- en kleinbedrijf en contactcenters.

MEER INFORMATIE

5610 DECT HANDSET MET IP DECT STAND

De nieuwste randapparatuur van Mitel voor de desktop-portfolio, de Mitel 5610 DECT-hoorn (handset) en de Mitel IP DECT-vaste telefoon (stand), is een uniek toestel dat IP-telefoongebruikers ongeëvenaard gemak en (beperkte) mobiliteit biedt.

MEER INFORMATIE

DRAADLOZE (DECT) TOEBEHOREN

Met de draadloze (DECT) handset en draadloze (DECT) headset van Mitel kan de gebruiker zich tot een afstand van 90 meter in zijn kantoor of aangrenzende ruimtes vrij bewegen en gebruik blijven maken van zijn vaste telefoon.

MEER INFORMATIE

BLUETOOTH-TOEBEHOREN

Bluetooth-module en Bluetooth-handset zijn unieke toebehoren die gebruikers van Mitel’s 5330, 5340 en 5360 IP-telefoons ongekende vrijheid en (beperkte) mobiliteit bieden.

 Meer weten over Mitel Cloud Telefonie?

U kunt ons bereiken per email: info@ipvoicegroup.nl, via contactformulier of door te bellen naar 088-0405858