Cloud Opslag bij IP Voice Group

De Cloud opslagdiensten bieden verschillende voordelen. Cloud opslagbedrijven zorgen ervoor dat jij als bedrijf kunt profiteren van kostenverlagend, hosted VoIP, schaalbaar, betalen per gebruiker, efficiënter samenwerken, telefooncentrale in de cloud, apparaat onafhankelijk werken (bring your own device).

Onze cloud oplossingen


Office 365

 

Werk op ieder apparaat met jouw vertrouwde Office apps uit de Cloud. Met Cloud opslag van Microsoft kun je profiteren van verschillende voordelen. Microsoft Office staat al jaren aan top. Google G-Suite werkt platform onafhankelijk en draait vanaf ieder apparaat, waar dan ook!

Hosted VoIP

Wel is gehoord van Hosted VoIP? Of hosted voice, VoIP telefooncentrale of Hosted telefonie? allemaal dezelfde benaming voor een ding, namelijk een telefooncentrale in de cloud. 

Google Cloud / G-suite

Google G-Suite is een Cloud gebaseerde werkoplossing op het gebied van email, real-time collaboration, online document management, mobile device management en nog veel meer!

VPS

 

 

Mitel Cloud

Virtual Private Server is een virtuele machine die als dienst verkocht wordt door een Hosting Provider. Virtuele machines worden al lang gebruikt door computerfabrikanten als IBM, HP en anderen op mainframes en servers.

 

Voor de zakelijke markt toepasbaar in het private, public of hybride cloud-model.

Vraag offerte aan

Onze Cloud oplossingen

Waar je vroeger als bedrijf grote investeringen deed in hardware en dure software, heeft de Cloud deze rol overgenomen met de volgende onderdelen:
 
SaaS (Software as a Service)
PaaS (Platform as a Service)
IaaS (Infrastructure as a Service)
 
Zie het zo, zelfs je IT-infrastructuur kan vandaag de dag al met een paar klikken worden uitgebreid en je betaalt niet meer voor het bezit, maar voor het gebruik. De hoeveelheid vakjargon kan bijzonder verwarrend zijn, daar komen wij in beeld. Wij helpen je graag met het juiste onderdeel voor jou bedrijfsvoering uit de cloud te halen of juist onder te brengen in een private Cloud. Tegenwoordig heb je verschillende soorten Cloud opslag. Hierbij kun je denken aan Cloud opslag van Apple en Cloud opslag van Microsoft. Zodra je kiest voor Cloud opslag kopen kun je niet alleen veiliger, maar ook een stuk efficiënter te werk gaan. Mede dankzij een Cloud opslag back-up kun je ervan uitgaan dat jouw bestanden altijd veilig staan opgeslagen. 
Contact opnemen