Audio-, Web en Videoconferencing

Audio-, web en videoconferencing

Verbetering van samenwerking en informatie-uitwisseling tussen medewerkers, klanten, partners en leveranciers met een eenvoudig te gebruiken applicatie. Maak uw communicatie eenvoudig! In uw organisatie zouden samenwerking, mobiliteit en het uitwisselen van berichten centraal moeten staan als het gaat om effectieve communicatie.

Samenwerken, altijd en overal

 • Geplande en ingelaste conferenties.
  Vergaderingen organiseren, van geplande telefonische besprekingen (eenmalig of terugkerend) tot ingelaste bijeenkomsten om zaken snel en efficiënt te bespreken.
 • Delen van desktop en toepassingen.
  Met een klik op de muis kunt u uw desktop of inhoud delen, inclusief presentaties, applicaties, grafische bestanden en gegevensbestanden.
 • Multipoint videoconferentie.
  Verbeter samenwerking door live video te bieden aan deelnemers met gebruik van de samenwerking-client en een standaard computerwebcam.
 • Web-gebaseerde viewer voor samenwerking.
  Bekijk de bespreking via een gewone Internetbrowser vanaf een desktopcomputer, tablet of smartphone met een aangepast schermlayout.

Extra voordelen

 • Relaties verder ontwikkelen. 
  Mensen snel en eenvoudig met elkaar in verbinding brengen, ongeacht hun locatie.
 • Productiviteit en innovatie verhogen.
  Verbind meer mensen met meer middelen en stroomlijn de bedrijfsprocessen om betere beslissingen te nemen.
 • De klantenservice verbeteren.
  Zet snel een telefonische conferentie op of zorg voor efficiënte samenwerking via Internet om snel te reageren op vragen van uw klanten.
 • Kosten verminderen. 
  Verbeter het netto resultaat door te besparen op reiskosten (vervoer en accommodatie) en door reistijd nuttig te besteden.

Overstappen

Overstappen op VoIP telefonie is eenvoudig. Wij leveren uw SIP account (uw abonnement) af op een internetverbinding. Om de continuïteit van de telefoonverbinding te waarborgen raden wij u een internetverbinding met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% aan. Wij adviseren u graag hierin.

Stap nu over en betaal geen aansluitkosten

Vanaf nu kunt u onbeperkt zakelijk bellen naar vaste en mobiele bestemmingen binnen Nederland en Europa. U stelt uw abonnement heel eenvoudig samen op basis van het aantal gebruikers (het aantal gelijktijdige gesprekken wat u wilt kunnen voeren). Groeit uw bedrijf? Dan groeit uw abonnement met uw bedrijf mee. Belt u naar bestemmingen buiten uw onbeperkt bellen abonnement, dan belt u tegen onze vaste lage tarieven

“Stap nu over en betaal geen aansluitkosten”
Bekijk onze Mitel Audio en Web Cliënt.

 Meer weten over Mitel Cloud Telefonie?

U kunt ons bereiken per email: info@ipvoicegroup.nl, via contactformulier of door te bellen naar 088-0405858